Thursday, 28 March, 2024

Σε ανοδική πορεία η Λειψία, δουλεύει το… ρολόι της Μπεσίκτας

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι το ματς που τραβάει τα βλέμματα απόψε. Μυρίζει έντονα το «Χ» στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Αξίζει το διπλό της σεληνιασμένης Λειψίας, ενώ έχει μπει στις… ράγες το τρένο της Μπεσίκτας.

Διάβασε την αξιολόγηση του interwetten casino live!

  1. Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία (20:30)

Η γηπεδούχος άφησε βαθμούς στο Μπόχουμ (0-0), ωστόσο το σημαντικό για την ίδια είναι πως διατηρεί αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Σταθερά στην πρώτη τετράδα, ουσιαστικά παλεύει για να κρατήσει την 3η θέση. Η Λειψία προέρχεται από πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 2-0 στην έδρα της Αταλάντα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «ταύροι», πορεύονται δίχως ήττα για 13 σερί ματς. Με σύμμαχο την παράδοση στο Λεβερκούζεν (3-2-0 σε 5 ματς).

Πρόκληση το διπλό, βρίσκεται σε απόδοση 2.40, το κρατάμε στο μπλοκάκι μας.

  1. Γκιρεσούνσπορ-Μπεσίκτας (20:30)

Στην Α’ Τουρκίας, η Γκιρεσούνσπορ διατηρεί καλή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θα ήθελε μία ακόμη επιτυχία, μετά απ’ αυτήν στη Μαλάτεια (1-0), ώστε να είναι πιο κοντά στην παραμονή. Στην Μπεσίκτας υπάρχει θυμός για την ήττα του πρώτου γύρου (4-0). Λογικά θα βγάλουν αντίδραση οι «Μαύροι Αετοί», που στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ πιο σοβαροί. Παίζει ρόλο και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Πείθει αρκετά Μπεσίκτας, η απόδοση στο διπλό είναι εξαιρετική (2.37), οπότε δεν απομένει από το να το προτιμήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου