Friday, 29 March, 2024

Σε καλύτερη φάση η Παρί

Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν: Όμιλος με τρία φαβορί ο 8ος του Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ξεχωρίσει έχοντας νικήσει

με εμφατικό τρόπο τις Παρί Σεν Ζερμέν (1-2) και Λειψία (5-0). Οπότε, τα γαλλογερμανικά ματς θα κρίνουν, σε σημαντικό βαθμό, την ομάδα που θα ακολουθήσει τους Άγγλους στην επόμενη φάση.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε την αξιολόγηση του bet365 casino

Η Λειψία προέρχεται από μία κακή σειρά αγώνων εκτός έδρας. Δέχτηκε 5 γκολ στο Μάντσεστερ, τα 4 από το 75′ και μετά. Το βαρύ σκορ την επηρέασε, όπως είναι φυσιολογικό, και στην έξοδο στο Γκλάντμπαχ που ακολούθησε. Νέα ήττα, με 1-0, δίχως να σκοράρει πάλι.

Για τον κόουτς Νάγκελζμαν το καλό είναι πως τα αγωνιστικά νέα δεν χειροτέρεψαν, οπότε στο κρίσιμο ματς με την Παρί θα καταρτίσει μία δυνατή 11άδα. Στους Γάλλους η φόρμα είναι ακριβώς αντίθετη. Νίκη, με 2-0, στην Τουρκία επί της Μπασακσεχίρ για το Champions League και στη συνέχεια 3-0 στη Ναντ για τη Ligue 1. Έχει σημασία ότι από τα 5 γκολ αυτά, 2 σημείωσε ο Κεν, 1 ο Χερέρα, 1 ο Σαράμπια και ο Εμπαπέ μέτρησε 3 ασίστ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μπήκε, όμως, στη μακρά λίστα απουσιών του κόουτς Τούχελ η οποία φιλοξενεί ονόματα όπως του Νεϊμάρ, του Ντράξλερ, του Ικάρντι. Με Σαράμπια, Κεν και Ντι Μαρία θα αρχίσει η επιθετική γραμμή των Παριζιάνων στη Λειψία.

Τι σκέφτομαι: Η Λειψία είναι οριακό φαβορί επειδή οι απουσίες των Εμπαμπέ και Νεϊμάρ διαμορφώνουν κατάσταση. Η φόρμα της, όμως, δεν μπορεί να το δικαιολογήσει απόλυτα. Η Παρί, παρά τις απουσίες, έχει επιθετικούς ικανούς να κάνουν ζημιά στην άμυνα των Γερμανών. Όχι παρόμοια με τη φθορά που προκάλεσε ο Ράσφορντ για παράδειγμα, ικανή, όμως, να της δώσει ακόμη και τη νίκη. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει η ομάδα του Τούχελ, εναλλακτικά μπορεί να πονταριστεί σε συνδυασμό με το Over 2.5 στα γκολ.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Champions League στο Foxbet.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου