Wednesday, 24 April, 2024

Σοκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: Σκοτώθηκε o Craig Breen

Ο 33χρονος Ιρλανδός οδηγός αγώνων Craig Breen, έχασε τη ζωή κατά τη διάρκεια των δοκιμών του επερχόμενου ράλλυ Κροατίας.

Ο οδηγός της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai Motorsport, Craig Breen, πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του διαδρομή, καθώς κατά την διάρκεια των δοκιμών για το ράλλυ Κροατίας της επόμενης εβδομάδας, έχασε τον έλεγχο του i20 Ν Rally1 και μαζί τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης, στις 12:40 τοπική ώρα, ο Craig Breen δεν μπόρεσε να πάρει την κλειστή δεξιά στροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το εμπρός αριστερό τμήμα του i20 N σε ένα στύλο και να χάσει την ζωή του. Ο συνοδηγός του από την άλλη, ο James Fulton την γλύτωσε με μικροτραυματισμούς.

Οι αστυνομικές αρχές της Κροατίας διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, με το WRC να δηλώνει σοκαρισμένο και λυπημένο για τον χαμό του 33χρονου Ιρλανδού οδηγού αγώνων. Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο πρόεδρος της FIA, Mohammed Ben Sualayem, εκ μέρους όλου το Οργανισμού, και ανέφερε ότι οι σκέψεις και οι προσευχές όλων είναι στους αγαπημένους ανθρώπους του άτυχου Craig.

Από τη μεριά της η Hyundai Motorsport δεν ήθελε να κάνει σχόλια για το δυστύχημα, εξέφρασε μόνο τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους φίλους του Craig.

Δεκάδες οδηγοί από τo WRC, τη Formula 1 και οποιαδήποτε άλλη μορφή του μηχανοκίνητου εξοπλισμού γράφουν για τον χαμό του Breen, με post τους στο twitter, αναφέροντας ότι είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός.

To post του οδηγού της Toyota, Jari-Matti Latvala:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου