Friday, 19 April, 2024

Σούκιας και Κουκουλέκης στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Κουκουλέκη. Ο 35χρονος μέσος γνωρίζει όσο κανένας άλλος την κατηγορία

και με την εμπειρία του αναμένεται να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις του κέντρου. Το πρώτο εξάμηνο της σεζον αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Παύλο Μελά, Αναγ. Επανομής, Πιερικό, Αναγ. Γιαννιτσών, ΑΕ Πολυκαστρου, Απόλλων Καλαμαριάς, Καμπανιακό, Απόλλων Αρναίας, Εθνικό Ν. Αγιονεριου, Άρη Παλαιοχωριου και Καλλικράτεια.Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά και ήρθα στον Εδεσσαϊκό. Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές καθώς με τους περισσότερους γνωριζόμαστε. Υπάρχει καλό κλίμα και με κοινή προσπάθεια θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο ΡΑΦΑΗΛ ΣΟΥΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

Ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε επιπλέον τη μεταγραφή του Ραφαήλ Σουκια. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός γνωρίζει την κατηγορία και μπορεί να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον Ναυπακτιακό ενώ έχει αγωνιστεί και στις ΑΣ Γιαννιτσά, Θύελλα Σαρακηνών, Νίκη Αγκαθιας, Αμβρυσσεα, Άρη, Θεσπρωτο, Πλατανιά, Ερμή Ζωνιανών, Χανιά, Κ20 Βέροιας και Κ20 Ολυμπιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: Χαίρομαι που ανήκω από σήμερα στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού, μια ομάδα με ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω από πλευράς μου να συνεισφέρω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου