Thursday, 28 March, 2024

Σπουδαία ονόματα του τριάθλου και φέτος στο Nafplio Energy Triathlon

Με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το Nafplio Energy Triathlon 2017 που θα διεξαχθεί στην ιστορική πόλη

του Ναυπλίου την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας που αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή την πολυαθλητική γιορτή, το παρόν θα δώσουν και σπουδαία ονόματα του τριάθλου, προσφέροντας αγώνες με πολύ έντονο συναγωνισμό.

Στις γυναίκες δεσπόζει το όνομα της πολλάκις πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα, της Ντενίζ Δημάκη, η οποία είναι και μόνη Ελληνίδα που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του Τριάθλου. Αυτός ο αγώνας θα είναι το βασικό τεστ στην προετοιμασία της ενόψη του Μεσογειακού Πρωταθλήματος Τριάθλου που θα γίνει 2 Ιουλίου στην Ισπανία. Από τη νέα γενιά, στο Ναύπλιο παρούσα θα είναι η ανερχόμενη πρωταθλήτρια νεανίδων Μαριλού Καζαμαριώτη.

Στους άνδρες στην διεκδίκηση των μεταλλίων θα βρίσκονται πολλοί καλοί αθλητές με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριάθλου, όπως οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και οι νεότεροι πρωταθλητές εφήβων σε τρίαθλο και δίαθλο αντίστοιχα, ο Γιώργος Λάβδας και ο  Άγγελος Μαυρογιάννης.

Θα απουσιάζει από τον αγώνα ο περσινός νικητής και πρωταθλητής Ελλάδος Γρηγόρης Σουβατζόγλου, που την ίδια μέρα θα αγωνίζεται στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τριάθλου μέσης απόστασης στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Θα μας λείψει φυσικά, αλλά η διεθνής εκπροσώπηση της χώρας είναι προτεραιότητα και οι ευχές μας θα τον συνοδεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τις επόμενες μέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα περισσότερες ξεχωριστούς συμμετέχοντες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο Ναύπλιο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/ μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr

Στις 11 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRaces το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces

Η Οργανωτική Επιτροπή του Nafplio Energy Triathlon

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου