Friday, 19 April, 2024

Σπύρος Γιαννιώτης: Σπουδαία τιμή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη – Βραβεύεται με το έπαθλο «Εύ Αγωνίζεσθαι»

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης απέσπασε μια ακόμη τιμητική διάκριση, καθώς του απονεμήθηκε το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μας συγκλόνισε όλους με τον ταυτόχρονο τερματισμό, των 10 χλμ. της Μαραθώνιας Κολύμβησης (OPEN WATER) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο οποίος του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε τον θαυμασμό και σεβασμό όλων όταν, δεν αποδέχθηκε την πρόθεση υποβολής ένστασης που θα έκρινε τον τελικό νικητή, αποδεχόμενος ρητά και κατηγορηματικά τη νίκη του Ολλανδού αντιπάλου του (Ferry WEERTMAN). Έτσι ο Ολυμπιονίκης, τόσο με το ολυμπιακό μετάλλιο που έλειπε από τη δοξασμένη αθλητική διαδρομή του, όσο και με την πράξη του, απέδειξε το μεγαλείο του Αθλητή και του χαρακτήρα του.

Ο ΠΣΑΤ, τιμά τον 36χρονο ολυμπιονίκη μας, με το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» (“Fair Play”) για το 2016, στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα “Banquet”), παρουσία και της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming.

Εντωμεταξύ, ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης του Ρίο και κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, Σπύρος Γιαννιώτης, κατέκτησε ένα ακόμα σπουδαίο «μετάλλιο» ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής. Ο αθλητής έγινε πατέρας, με τον γιο του να γεννιέται την ημέρα της γιορτής του!

Σπύρος Γιαννιώτης: Σπουδαία τιμή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη – Βραβεύεται με το έπαθλο «Εύ Αγωνίζεσθαι»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου