Thursday, 18 April, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Daily Mail αποθεώνει τον “Έλληνα θεό” και “Άδωνι του τένις”

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Daily Mail αποθεώνει τον “Έλληνα θεό” και “Άδωνι του τένις”
Με την έναρξη του Wimbledon να είναι προ των πυλών, αφού την Δευτέρα (28/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στην διοργάνωση, η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail αφιέρωσε μερικές γραμμές για τον Έλληνα τενίστα αποθεώνοντάς τον για την εξωτερική του εμφάνιση και χαρακτηρίζοντάς τον «Έλληνα Θεό» και «Άδωνι του τένις».

«Τα σγουρά μαλλιά του, το εντυπωσιακό βλέμμα του και το μυώδες σώμα του, του έχουν ήδη χαρίσει το παρατσούκλι “Έλληνας θεός”. Τώρα χιλιάδες θαυμάστριες του τένις θα προσεύχονται για τη θεία παρουσία του τις δύο εβδομάδες που διαρκέσει το Wimbledon», αναφέρεται αρχικά στο αφιέρωμα και έτσι συνέχεια προστίθεται:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γεννηθείς στην Αθήνα, έχει ήδη κερδίσει μια στρατιά από θαυμάστριες χάρη στα σμιλεμένα χαρακτηριστικά και τα κυματιστά μαλλιά του, όμως αναμένεται να επιστρατεύσει ακόμα περισσότερες όταν εμφανιστεί στα γήπεδα του SW19 αυτήν την εβδομάδα. Ο αθλητής με ύψος 1,95 μ., που είναι και ενθουσιώδης φωτογράφος, έχει δώσει μια γεύση από τη γοητεία του μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram για τους 1,4 εκατ. followers του. Σε μία από αυτές ποζάρει χωρίς μπλούζα με ένα παντελόνι φόρμας στην ηλιόλουστη Αθήνα, κόβοντας στην ανάσα σε μια φαν που τον χαρακτηρίζει πανέμορφο. Άλλες φωτογραφίες τον δείχνουν να απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου». «Είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη» είναι το σχόλιο του 22χρονου τενίστα σε όλα αυτά, όπως σημειώνεται στο αφιέρωμα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου