Thursday, 28 March, 2024

Στίβος: Πρωτιά για Τεντόγλου, Στεφανίδη και Παπαχρήστου στο Μπίνγκοτζ

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας ανέβηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου.
Για ακόμη μια φορά ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή είναι από τους κορυφαίους άλτες του μήκους στον κόσμο. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ομάδων, που διεξάγεται στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας ο Έλληνας πρωταθλητής είχε άλμα στα 8.30 και πήρε την πρώτη θέση, προσφέροντας ταυτόχρονα το πρώτο «12άρι» στην ελληνική ομάδα.
Μετά τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την πρωτιά στο άλμα επί κοντώ, δίνοντας το δεύτερο «12άρι» στην Ελλάδα, κατά την 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, που διεξάγεται στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας. Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, ξεκίνησε από τα 4.56, που πέρασε με την πρώτη και αμέσως εξασφάλισε την πρωτιά, στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 4.70, ενώ απέτυχε να περάσει τα 4.80. Στην δεύτερη θέση έμεινε η Ουκρανή Μαρίνα Κιλπίκο με 4.56.
Και η Βούλα Παπαχρήστου πήρε την πρωτιά στο τριπλούν, δίνοντας το τρίτο «12άρι» στην Ελλάδα, κατά την 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, που διεξάγεται στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μόνο ένα έγκυρο άλμα, στα 14.48, ήταν όμως αρκετό για της δώσει την πρώτη θέση
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου