Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στοίχημα στο Γιουρόπα. 3.20 στην Αγγλία, 5.00 στην Ισπανία

Σειρά για τα προγνωστικά Europa League σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις  για την φάση των «8». Δύο εξ αυτών θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Άρσεναλ-Σλάβια Πράγας. Οι Άγγλοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό παρά την ήττα στον δεύτερο αγώνα και την αστοχία του Ομπαμεγιάνκ. Από τρίμπαλο προέρχεται στο πρωτάθλημα και η έξοδος στην Ευρώπη δυσκολεύει αισθητά. Η Σλάβια κάνει ατομική κούρσα στην Τσεχία, κάτι που προφανώς δεν είναι ενδεικτικό. Ασταθής γενικότερα η Άρσεναλ, κακή η άμυνα της και το γεγονός να προηγηθεί η Σλάβια, που διαθέτει μια καλή επίθεση, πληρώνει καλά. Το έκανε με την Λέστερ όπως και με την Ρέιντζερς. Γιατί όχι και σήμερα;

Η πρωτάρα στην διοργάνωση Γρανάδα πέρασε από Νάπολι και Μόλντε. Είναι στους «8» και δεν αμφισβητεί κανείς την επιτυχία της. Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφτασε ως εδώ με το μεγάλο διπλό που πήρε στο Μιλάνο. Δεν νομίζω πως θα δυσκολευτούν οι φιλοξενούμενοι. Η Γρανάδα ναι μεν εντυπωσιάζει με την πορεία της, αλλά τα πράγματα τώρα μόνο εύκολα δεν είναι. Θα ποντάρω ολίγα φράγκα, στο πολλαπλό σκορ 1-2,1-3 ή 1-4.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου