Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας, στη Ρόδο ο Αερωπός Έδεσσας

Ένα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, στη Ρόδο το 4ο συνεχόμενο μετά την Αιδηψό, την Κάρυστο και τη Σπάρτη έλαβε τέλος

για τον ποδηλατικό σύλλογο Αερωπό Έδεσσας σε μια καταπληκτική συνδιοργάνωση της ΕΟΠ με τον τοπικό σύλλογο “Ροδίλιο”.


Μία εκπληκτική πορεία γεμάτη επιτυχίες με πολλές εμπειρίες χαρές κούραση πόνο έντονος συναγωνισμός γεμάτη με γνώσεις για τον τρόπο διαχείρισης καταστάσεων αλλά και επίγνωση του καθενός για την ατομική του πορεία και εξέλιξη.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου, Σιώνη Παϊσιο, Παπαδόπουλο Γεώργιο, Γκαλίπη Γεώργιο, Γιούρο Γρηγόρη, Ξυγκάκη Κωνσταντίνο, Στούλια Θωμά, Παπαδόπουλο Χρήστο, Γαρουφαλίδη Νικόλαο και Σιώνη Γρηγόριο για τις εκπληκτικές επιδόσεις τους ανεβάζοντας τον σύλλογο ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.
Βέβαια πίσω από όλη αυτή την πορεία κρύβονται κάποιοι άνθρωποι που στηρίζουν και βοηθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο πρώτα οι γονείς η διοίκηση οι προπονητές αλλά ιδιαίτερα η κινητήρια δύναμη της ομάδας μας οι χορηγοί μας.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεχή στήριξη και βοήθεια πρώτα τον μέγα χορηγό μας, Παναγιώτη Κάσπαρη Podilato EU BOTTECCHIA τον Ελευθέριο Σέξτο Ciclista del Nord το Coffee Story και το auto motor care του Νικόλαου Γκαλίπη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου