Friday, 19 April, 2024

Συνεχίζει ο Ιακωβίδης στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης βρήκε ακόμα έναν σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά του να συνεχίσει να παραμείνει στην Άρση Βαρών

ανακοινώνοντας ότι η εταιρεία ΔΕΛΤΑ θα είναι στο πλευρό του στην προσπάθειά του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων όταν “λύγισε” μπροστά στην κάμερα ανακοινώνοντας ότι σκόπευε να αποσυρθεί. Έκτοτε ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του και του άλλαξε γνώμη, με τον Έλληνα αρσιβαρίστα να ανακοινώνει ότι στην προσπάθειά του να βρεθεί στο Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα έχει στο πλευρό του και την εταιρεία “ΔΕΛΤΑ”.
Ο Ιακωβίδης έκανε γνωστά τα νέα μέσω ενός post στου Instagram, όπου δεν αμέλησε πρώτα να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του, πριν ανακοινώσει την νέα συνεργασία.
Αναλυτικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης έγραψε:
“Ευχαριστώ από καρδιάς τη ΔΕΛΤΑ που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ’τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε…. Aλλά αυτήν τη φορά, όλοι μαζί”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου