Friday, 19 April, 2024

Συνεχίζουν τις νίκες οι κορασίδες (Κ18) της ομάδας βόλεϊ του Π.Α.Σ. Ικαρου Έδεσσας

Οι κορασίδες της ομάδας βόλεϊ του Π.Α.Σ. Ικαρου Έδεσσας έκαναν μια ακόμη πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και παραμένουν στις πρώτες θέσεις

του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Η νίκη που κατάφεραν ήταν απέναντι στην ομάδα ΦΟ Αριδαίας με σκορ 1-3. Χωρίς να χάσουν βαθμό εξασφάλισαν ακόμη μια καθαρή νίκη προσθέτοντας ακόμα δυο πόντους οι αθλήτριες του ΙΚΑΡΟΥ.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την διακύμανση του αγώνα τα κορίτσια του Ικαρου κατέκτησαν με μεγάλη διαφορά το 1ο σετ με σκορ 9-25. Αυτή η διαφορά ίσως έδωσε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα και έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει καθώς η ομάδα της Αριδαίας πήρε το 2ο σετ όχι τόσο άνετα 25-. Στο επόμενο σετ δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες από τον πάγκο της ομάδας του Ικαρου και της προπονήτριας Ρέτζιου Ευτυχία δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα της Αριδαίας και το τελειώνει το 3ο και το 4 σε -25 και -25 αντίστοιχα.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ  του Π.Α.Σ. Ικαρος Έδεσσας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα γνώρισε την ήττα η ομάδα της Έδεσσας. Την περασμένη Κυριακή το γυναικείο τμήμα του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ηττήθηκε 0-3 στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΟΠΑΘ Περσέα. Το παρόν έδωσε μεγάλο πλήθος ατόμων και χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητριών παρά το τελικό αποτέλεσμα. Οι αθλήτριες της Έδεσσας παρά το ότι είχαν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο με υψηλότερη βαθμολογική θέση, κατέβαλαν μια πολύ καλή προσπάθεια και στάθηκαν κατάλληλα παρά το τελικό σκορ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου