Friday, 29 March, 2024

«Τελικός» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με… φόντο το Champions League

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ, με το νικητή να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα

για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League
Ο «τελικός» για τη δεύτερη θέση, με φόντο τα προκριματικά του Champions League, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.
Οι δύο Δικέφαλοι αναμένεται να δώσουν τρομερή μάχη στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με τον ΠΑΟΚ να βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ η Ένωση ψάχνει μόνο τη νίκη.
Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να συμμετάσχει εκείνη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει είτε νίκη σήμερα για να τελειώνει είτε συνολικά δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ματς των πλέι-οφ η ΑΕΚ είχε επικρατήσει, κάτι που σημαίνει ότι με νίκη θα είναι αυτή δεύτερη στην ισοβαθμία, ή αν δε χάσει και οι δύο ομάδες τερματίσουν με τους ίδιους βαθμούς μετά το πέρας των πλέι-οφ.
Τα άλλα δύο ματς της ημέρας δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:
19:15 Άρης-Παναθηναϊκός
19:15 ΟΦΗ-Ολυμπιακός
21:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου