Saturday, 20 April, 2024

Τελικός τουρνουά μπάσκετ από το «Όραμα»: Γιορτή του Αθλητισμού

Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ “Εθίσου στον Αθλητισμό” που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης “ΌΡΑΜΑ” στην Έδεσσα, ήταν μια πραγματική γιορτή

που συγκέντρωσε νέους ανθρώπους ως θεατές, αλλά και μεγαλύτερους ως παίκτες, που κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα υγεία.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου, με τον διαγωνισμό τριπόντων, με ελεύθερη συμμετοχή.

Ακολούθησαν οι μαζορέτες που πρόσφεραν ένα όμορφο θέαμα γυμναστικής και μετά τις 7 ξεκίνησε το παιχνίδι.

Αντίπαλες δύο ομάδες που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του τουρνουά. Η “Νέμεσις” που ήταν από την Έδεσσα και ο Κλειστός Μυλότοπος από την περιοχή των Γιαννιτσών.Νικήτρια η δεύτερη ομάδα, που έπαιξε γρήγορο μπάσκετ, στηριζόμενη στους αιφνιδιασμούς και στο καλό σουτ. Η ομάδα της Έδεσσας, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στηρίχθηκε περισσότερο στην εμπειρία της, αλλά αυτό δεν έφτανε. Η τελευταία κόρνα της γραμματείας, βρήκε τους παίκτες του Μυλοτόπου να το πανηγυρίζουν, ενώ για άλλη μία φορά οι παίκτες έδειξαν τι σημαίνει ήθος σε ένα παιχνίδι.Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και ο Πρόεδρος του ΔΣ του “ΟΡΑΜΑΤΟΣ” περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης.

Συγκινητική η στιγμή, όταν οι διοργανωτές βράβευσαν τον Γιώργο Γάτσο, που “έφυγε” από τη ζωή πριν ενάμιση χρόνο. Ο εκλιπών, συμμετείχε στα συγκεκριμένα τουρνουά κάθε χρόνο. Το βραβείο παρέλαβαν τα παιδιά του, Άγγελος και Παναγιώτα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου