Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τεντόγλου: Καλύτερο άλμα στον κόσμο για φέτος -8,36μ. στα «Βεργώτεια»

Την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου, καθώς έκανε το καλύτερο άλμα για φέτος στον κόσμο στο άλμα εις μήκος.

Ο Τεντόγλου βγάζει μεγάλες επιδόσεις ακόμη και στη διάρκεια της προετοιμασίας του ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων που έρχονται και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους αγωνίστηκε το Σάββατο (14/5) στο μίτινγκ «Βεργώτεια 2022» ου διεξάγεται στο Αργοστόλι και «προσγειώθηκε» στα 8,36 μέτρα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο (τόσο έχει και ο Ινδός, Μουραλί Σρεεσενκάρ). Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έφτασε σε αυτό το άλμα στην τέταρτη και τελευταία του προσπάθεια, ενώ νωρίτερα είχε και μία προσπάθεια στα 8,17 μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι, ο Τεντόγλου είχε πετύχει μεγάλη επίδοση και στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού, στην Κύπρο, όπου πήρε την πρωτιά με άλμα 8,28 μέτρα.

Τεντόγλου: Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω. Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικό», δήλωσε ο Τεντόγλου, που για μία ακόμη φορά φέτος έγινε αντικείμενο θαυμασμού, κυρίως από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που έσπευσαν να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου