Thursday, 28 March, 2024

Τουρνουά μίνι βόλεϊ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών, την Κυριακή 20 Μαΐου. Πάνω από 130 κορίτσια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Η παρουσία του βολεϊμπολίστα του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παντακίδη έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στις μικρές αθλήτριες που πήραν αυτόγραφο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλεϊ και φωτογραφήθηκαν με τις συμπαίκτριες τους. Συμμετείχε η Ακαδημία Αίαντας Κρύας Βρύσης με υπεύθυνο τον Πέτρο Σεραϊδη.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Πέλλας, Γιάννης Γυριχίδης έδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Παντακίδη, για την προσφορά του.

Υπεύθυνες ήταν οι προπονήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα, Μαρία Πασσαλή, Φωτεινή Καφετζάκη, Γιώτα Παράσχου και Δώρα Συλλέκτη, ενώ τις διαιτησίες ανέλαβαν οι αθλήτριες: Κάλυ Μπογιατζή, Χαρούλα Σαββουλίδου, Αιμιλία Γαργάλα, Aλεξάνδρα Μίγγου, Θεοδώρα Σαρντίνα, Ελένη Βουλγαρώνη και Μαίρη Τσέρνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου