Friday, 29 March, 2024

Το ελκυστικό διπλό της Έβερτον και το G/G στο Μάντσεστερ

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει την τιμητική της στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, καθώς διεξάγονται 8 αναμετρήσεις. Η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον

ενώ στο Μάντσεστερ η υπερηχητική Σίτι κοντράρεται με την Τότεναμ.

Μάθε τι είναι το cash out!

  1. Σαουθάμπτον-Έβερτον (17:00)

Η Σαουθάμπτον πήρε αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1) κόντρα στην απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «τρέχει» μικρό αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0). Πάντως, έχει δεχθεί γκολ και στα 13 τελευταία παιχνίδια της και δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Από την πλευρά της, η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 6 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ (0-1-5) και επικράτησε της Λιντς με 3-0 στο «Γκούντισον Παρκ», παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Έβερτον παρουσιάζει αγωνιστική και ψυχολογική βελτίωση με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι, έτσι το διπλό θα πονταριστεί σε απόδοση 3.60.

  1. Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (19:30)

H Mάντσεστερ Σίτι είναι ασταμάτητη σε Αγγλία και Ευρώπη, καθώς προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη επί της Σπόρτινγκ με 5-0 στη Λισαβόνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει διαφορά 9 βαθμών από τη 2η Λίβερπουλ (έχει 1 ματς λιγότερο), ενώ «τρέχει» εκπληκτικό αήττητο σερί με 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Από τη μεριά της, η Τότεναμ έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

➥Οι Λονδρέζοι έχουν το υλικό για να σταθούν στο Μάντσεστερ και να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Οι τιμές επάνω στο φαβορί δεν έχουν καμία αξία, αντίθετα το G/G ποντάρεται σε απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου