Saturday, 20 April, 2024

Το φιλικό του ΑΣ Εθνικού Γιαννιτσών με την Αναγέννηση

Πολύ καλές οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών στο πρώτο του φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών το απόγευμα της Κυριακής, 19.08.

Οι παίκτες του Φώτη Μητσάκη μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 10′ με πολύ ωραία ενέργεια του Χ”στεφάνου. Μονόλογος του Εθνικού το 1ο ημίχρονο πολλές χαμένες ευκαιρίες μέχρι το 44′ όπου ο Νάτσης θα κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φώτης Μητσάκης χαμήλωσε τον μέσο όρο ηλικίας και από ένα λάθος της άμυνας στο 47′ διαμορφώνεται το 2-1.
Το παιχνίδι ισορρόπησε και η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο, το γκολ όμως ήρθε πάλι από τον Εθνικό στο 58′ με πολύ δυνατό πλασέ του Λούτση που κάνει το 3-1.
Από την πίεση της Αναγέννησης ήρθε το 3-2 με τον Λαζαρίδη Χ. Το σκορ κλείδωσε στο 80′ για τον Εθνικό με ένα πραγματικά όμορφο γκολ ο Λαζαρίδης Δ. γράφοντας το τελικό 4-2. Πολλά τα γκολ και ωραίο το θέαμα για τους περίπου 150  φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ τη διαιτησία του κ. Κατεριάδη και των βοηθών του κ. Ραμπούση και κ. Πατζαρτζή που ήταν άριστη.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στην αντρική ομάδα
Στο πλάνο που χάραξε πριν τρία χρόνια για αναδιοργάνωση των ακαδημιών του ο ΑΣ Εθνικός Γιαννιτσών από την αρχή, με μικρά τμήματα, με άμεσο σκοπό να αρχίσει να “παράγει” ποδοσφαιριστές σε ανδρικό επίπεδο ήρθαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, όπως ανακοινώνει! Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την προώθηση του 16 χρόνου Ελευθέριου Παπαδόπουλο (γέννημα θρέμμα της οικογένειας του εθνικού) στην ανδρική μας ομάδα, και αυτή θα είναι μόνο η αρχη!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου