Tuesday, 16 April, 2024

Τραυματίστηκε ο Τζόκοβιτς – Δεν θα αγωνιστεί στο Miami Open

Ο Νοβάκ Τζόκοβιτς αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Miami Open λόγω μυϊκού τραυματισμού, επενδύοντας παράλληλα τον χρόνο του στην οικογένειά του.
Παράταση θα πάρει η επιστροφή του Νοβάκ Τζόκοβιτς στο ATP Tour καθώς ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Miami Open, λόγω του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Όπως γνωστοποίησε θα παραμείνει στο σπίτι του για να επανέλθει στην αρχική φυσική του κατάσταση και για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.
Ο Τζόκοβιτς υπέστη ένα μυϊκό δάκρυ που τον εμπόδισε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης υπεράσπισης του τίτλου του Australian Open τον περασμένο μήνα και ο 33χρονος σχεδίασε να επιστρέψει στο Μαϊάμι πριν παίξει το Μόντε Κάρλο Masters και το ATP 250 Serbia Open.
Ο Σέρβος άσσος με δήλωσή του, ανέφερε:
«Αγαπητοί θαυμαστές, λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω ότι φέτος δεν θα ταξιδέψω στο Μαϊάμι για να ανταγωνιστώ. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον πολύτιμο χρόνο στο σπίτι για να μείνω με την οικογένειά μου.
Πρέπει να βρω ισορροπία στο χρόνο μου ανάμεσα στους αγώνες και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω τον επόμενο χρόνο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου