Saturday, 20 April, 2024

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής μετά την ήττα από τον Πλατανιά

Παρά το δώρο του ΑΟ Τρικάλων, οι κυανόλευκοι δεν τα κατάφεραν στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων και τελειώνουν έτσι τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο

Την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά γνώρισε ο Ηρακλής με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ανέβει στη 10η θέση της βαθμολογίας ώστε του χρόνου να αγωνιστεί στη Super League 2.

Παρά το γεγονός πως ο ΑΟ Τρικάλων έκανε δώρο στους κυανολεύκους κερδίζοντας με 1-3 στην Άρτα τον τοπικό Καραϊσκάκη, οι Θεσσαλονικείς δεν τα κατάφεραν στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων τελειώνοντας έτσι μία πολύ δύσκολη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Γηραιός βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας 39 βαθμούς ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Τάτση βρίσκεται στην 2η θέση με 55 βαθμούς και θα παίξει μπαράζ για την άνοδο στη Super League με την ομάδα που θα τερματίσει 13η στο τρέχον πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 27′ με γκολ του Λουκίνα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71′ χάρις σε τέρμα του Νίλι ενώ το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Μαρσέλο Τρόιζι ήταν να μειώσει στο 77′ με τον Ζιαμπάρη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου