Thursday, 28 March, 2024

Υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λάτσιο ο Στρακόσια

Νέο συμβόλαιο με τη Λάτσιο θα κληθεί σύντομα να υπογράψει ο Θωμάς Στρακόσια, «εξαργυρώνοντας» τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα της Ρώμης.
Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας, γιος του πολύ γνωστού στη χώρα μας Φώτη Στρακόσια (ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ιωνικός μεταξύ άλλων ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε) δεσμεύεται με τους «λατσιάλι» ως το 2022, αλλά είναι από τους σχετικά χαμηλόμισθους του ρόστερ, με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Για έναν τερματοφύλακα που τη φετινή σεζόν είναι τρίτος στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ποσοστό αποκρούσεων, έχοντας σταματήσει το 77,88% των σουτ που κατευθύνθηκαν στην εστία του (πρώτος είναι ο ‘Αλισον της Λίβερπουλ και δεύτερος ο Ραϊκοβιτς της Ρεμς), τα χρήματα αυτά δεν είναι αρκετά, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο 25χρονος γκολκίπερ έχει κινήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, κυρίως από την Αγγλία.
Σύμφωνα με τη Gazzetta dello sport, στον Θωμά Στρακόσια, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, θα προταθεί συμβόλαιο ως το 2025 με γενναία αύξηση απολαβών.
Οι διοικούντες τη Λάτσιο ευελπιστούν ότι με τον τρόπο αυτό θα «δέσουν» τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, η οποία φέτος, πριν τη διακοπή της Serie A λόγω κοροναϊού, διεκδικούσε στα ίσια από τη Γιουβέντους τον τίτλο του πρωταθλητή.
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου