Thursday, 28 March, 2024

Φίλιππος Βέροιας-Αερωπός 33-25. Το νέο πλάνο για την ομάδα της Έδεσσας

Ολοκληρώθηκε χθες, το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 κατηγορίας στον Βόρειο όμιλο, με τον Αερωπο Έδεσσας να γνωρίζει ακόμα μία ήττα

αυτή την φορά από τον Φίλιππο Βέροιας, με 33-25.
Ο Φίλιππος Βέροιας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, είχε «το πάνω χέρι», αποτρέποντας διαρκώς τον Αερωπό Έδεσσας από το να «πάρει ανάσα».
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 7-4, 9-5, 13-6, 15-11 (ημχ), 19-15, 25-15, 26-17, 27-19, 30-23, 33-25.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τούτσης): Παπαγιάννης 4, Κακαφίκας, Καραγιοβάνης, Στανκίδης, Κωστακίδης 15, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 3, Κουκουτσίδης 4, Τριανταφυλλίδης, Μούγιτς 5, Κ. Φιλόσογλου, Τσαμήτρος, Β. Φιλόσογλου, Μπαλτατζής 1, Χουδαβέρδογλου 1, Ρίζος.
ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μέτσης 3, Γάτσης 5, Κράλλης 2, Κώστας 3, Μαρίνος 2, Ιωαννίδης, Μουμτζιδέλλης 2, Μισαηλίδης 6, Μπούτκαρης 2, Μαυρόπουλος.
Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος.
Δίλεπτα: 6-4.
Κόκκινη: Κράλλης (29:04, επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο),
Πέναλτι: 6/6 – 5/6
Η εικόνα της ομάδας, ειδικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, δεν αντέχει κάποιας κριτικής, καθώς οι συγκυρίες την οδήγησαν να αγωνίζεται με νεαρούς παίκτες.
Από την άλλη, το γεγονός ότι δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, έδωσε την ευκαιρία στον Αερωπο να δοκιμάσει ένα σύνολο παικτών, που ήρθαν από την εφηβική ομάδα και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Α1.
Τώρα πλέον, τα σχέδια προσαρμόζονται στο πλάνο της επόμενης μέρας, για τη νέα ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Υπάρχουν πληροφορίες, ότι σε αυτό το πλάνο, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του προπονητή Γιάννη Πιλαλιδη, σε αυτή την θέση.
Όσοι ετοιμάζονται να πούνε κάτι, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο ίδιος δεν φεύγει από την ομάδα του Αερωπού, αλλά θα έχει έναν νέο ρόλο, δηλαδή του τεχνικού διευθυντή.
Ας εξηγήσουμε όμως το γιατί;
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η Ομοσπονδία ετοιμάζεται να προτείνει στον κ. Πιλαλιδη την θέση του πρώτου προπονητή σε μία εκ των Εθνικών ομάδων στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.
Αν γίνει αυτό, τότε, δεν επιτρέπεται να προπονεί άλλη ομάδα.
Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα ο κ. Πιλαλιδης, είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική εφήβων.
Από εκεί και πέρα, επιμένουμε να λέμε ότι η ομάδα χρειάζεται χορηγούς.
Δεν αρκεί η φιλότιμη προσπάθεια της ΜΑΝ DYNAMIC, που είναι ο κύριος χορηγός και στήριξε την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Η πόλη της Έδεσσας, αλλά και οι επιχειρηματίες του Νομού, έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν τη μοναδική ομάδα που τους εκπροσωπεί στο υψηλότερο επίπεδο κατηγοριών.
Να πούμε τέλος, ότι εκκρεμεί το παιχνίδι Αερωπός- Φαίακας Κέρκυρας, για να λήξουν και ουσιαστικά οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Σίμος Σλατίνης-photo verianet

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου