Friday, 19 April, 2024

Χάντμπολ: Ώρα στέψης για Ολυμπιακό ή ΑΕΚ

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 Ανδρών διεκδικούν σήμερα (17:30) ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή και η ΑΕΚ, στον 5ο και καθοριστικό τελικό των πλέι-οφ

που θα γίνει στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε τεταμένο κλίμα, μετά τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, το περασμένο Σάββατο (2/6) στο ΟΑΚΑ.
Οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας (η Ένωση για τη διαιτησία, οι «ερυθρόλευκοι» για το κλίμα στις εξέδρες του «Γ. Κασσιμάτης») «δυναμίτισαν» το κλίμα, σε μία σειρά που μέχρι και το τρίτο ματς είχε κυλήσει πολύ ήρεμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το 0-2 και πλέον έχει τα προγνωστικά με το μέρος του.
Η ψυχολογία, η έδρα, αλλά και η συσσωρευμένη κόπωση των «κιτρινόμαυρων» δίνουν σαφές πλεονέκτημα στην ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, που ήταν φυσιολογικό να εμφανιστεί… «σκουριασμένη» στους πρώτους δύο τελικούς, έχοντας δώσει μόλις δύο παιχνίδια τις προηγούμενες 40 ημέρες (η Ένωση είχε παίξει εννέα ματς στο ίδιο διάστημα).
Η ΑΕΚ θα επιστρατεύσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών της και θα προσπαθήσει να επαναλάβει το break του πρώτου αγώνα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» αισθάνονται πλέον σίγουροι για τον εαυτό τους και, με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, θέλουν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, στην πρώτη χρονιά τους στο άθλημα.
naftemporiki.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου