Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χρυσός ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών στο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι «Χ. Βογιατζής 2017»

Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών και η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ., υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας, διοργάνωσαν το Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Χ. Βογιατζής 2017»

στην Αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών στα Γιαννιτσά, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Το τουρνουά περιελάμβανε δύο γκρουπ και διεξήχθη με τη συμμετοχή αθλητών από 24 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.Από τον Όμιλο Σκακιστών Γιαννιτσών συμμετείχαν 34 αθλητές, που χάρισαν στην ομάδα τους το χρυσό κύπελλο της διοργάνωσης, κατακτώντας την 1η θέση της τελικής κατάταξης. Επιπρόσθετα πέτυχαν σημαντικές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.Πιο αναλυτικά:

Ο Δημήτριος Πετρίδης, στον οποίο απονεμήθηκε το ασημένιο κύπελλο του 2ου γκρουπ (ηλικίας κάτω των 12) της διοργάνωσης, αφού κατέλαβε την 2η θέση στη συνολική τελική κατάταξη του 2ου γκρουπ.Στην κατηγορίαU14 ο Βίκτωρ Στεφάν κατέλαβε την 1η θέση.Στην κατηγορία U12 ηΒασιλική Ποζουκίδη κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια και η Άννα Τουχτίδου την 3η θέση.

Στην κατηγορία U10 η Θεοδώρα Πετρίδου κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια.Στην κατηγορία U08ο Δημήτριος Πετρίδης κατέλαβε την 1η θέση και ο Κωνσταντίνος Ράπτης κατέλαβε τη 2η θέση.

Στην κατηγορίαU08 η Έλλη Αλμπανάκη κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια.Επιπλέον στην κατηγορία U06 απονεμήθηκαν χρυσά μετάλλια στην Δανάη Λαμπρινού και στον Σωκράτη Πετρίδη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους παλαίμαχους αθλητές του Ομίλου, που αγωνίστηκαν, Χριστόδουλο Γεωργίτση, Δημήτριο Μάγγο και Δημήτριο Βεκίδη, καθώς και σε όλους τους αθλητές του ομίλου Άνθιμο Σουγκάκη, Στέργιο Ρόμπα, Γρηγόριο Ισλάκογλου, Δημήτριο Γκουδέρη, Βασίλειο Στεργιούλα, Κοσμά Παντελίδη, Δημήτριο Ποζουκίδη, Κωσταντίνο Ανδρονίκου, Δέσποινα Ζουμπουρδικούδη, Ιουλιανή Ανδρονίκου, Σοφούλα Αλμπανάκη, Χαράλαμπο Αμιτζόγλου, Μιχαήλ Χατζηαβραμίδη, Ιωάννα Δεληγιαννίδου, Νικόλαο Γκαβανίδη, Ελένη Κασαπίδου, Αριάδνη Κουρτίδου, Αθανάσιο Άγγελο Λαμπρινό, MidhaAurelio, Στέργιο Ράπτη, Γεώργιο Σισιόλα και  Γεωργία Τζελέπη.

Ταυτόχρονα με την διεξαγωγή των αγώνων πραγματοποιήθηκαν δρώμενα όπως face painting, ζωγραφική για τα παιδιά με θέμα το σκάκι και παιχνίδι σε μεγάλη επιδαπέδια σκακιέρα για όλους αυτούς που θέλησαν να γνωρίσουν το άθλημα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους είχαν την δυνατότητα να επισκεφτούν δωρεάν το Στρατιωτικό Μουσείο της πόλης.

Στο τέλος του τουρνουά απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στον δάσκαλο σκακιού Ιωάννη Χατζηαβραμίδη για το πολυετές και αφιλοκερδές έργο της διδασκαλίας του στους αθλητές του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών.

Η πραγματοποίηση του Ανοιχτού Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Χ. Βογιατζής 2017» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

-τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας για την υποστήριξη τους

-την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων για την παραχώρηση της αίθουσας της Λέσχης Αξιωματικών

-το Πολιτιστικό Σύλλογο Καππαδοκών Αξού

-όλους τους χορηγούς, που στήριξαν οικονομικά την διοργάνωση.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, στήριξαν, συμμετείχαν και εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου