Saturday, 20 April, 2024

Χρόνινχεν-ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα με ανατροπή

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο κόντρα στην Χρόνινχερ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Την ήττα (2-1) από τη Γκρόνινγκεν γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Βένουμ-Βίσελ, στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια (49’), όμως «κάθισε» στο δεύτερο μέρος και ειδικά στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη δυο γκολ από τους Νταλέχο Ιραντουστ (77’) και Μίχαελ ντε Λέου (85’).

Σε σχέση με το πρώτο φιλικό και το ευρύ 4-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν αναποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, έχοντας και δύο δοκάρια, αλλά και με κενά στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν διαφορετικές ενδεκάδες στο β’ μέρος. Κάτι που ευνόησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 49’ βρήκε το γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο οι Ολλανδοί «ανέβασαν στροφές» κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 77’ και τελικά στην ανατροπή του σκορ (85’).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Και στο δεύτερο: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Αντρέ Ρικάρντο, Τσόλακ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου