Thursday, 28 March, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για την Αλμπάνη Παν. για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου

Αντίστροφη μέτρηση για την Αλμπάνη Παν. για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ζίου-ζίτσου

   Εκπρόσωπος της χώρας μας και μέλος της εθνικής ομάδας  στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα Ζιου – Ζιτσου την Παρασκευή 13-σαββατο 14-κυριακη 15 Μάρτιου 2015 στο αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου(Στάδιο   TAE KWON DO) η αθλήτρια Αλμπάνη Παναγιώτα του συλλόγου’ ’ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ’’ θα αγωνιστεί στην κατηγορία Νέων Γυναικών έως 21 ετών και στα 56 κιλά.

  Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αλμπάνη μετά τον τραυματισμό της  στην ωμοπλάτη-ρήξη τραπεζοειδούς – η αθλήτρια με εντατική προπόνηση , παράλληλα με φυσιοθεραπείες θα προσπαθήσει να αναμετρηθεί με τους καλύτερους αθλητές  του κόσμου.

  Ο προπονητής   του ‘’ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ’’ Αλμπάνης Απόστολος  δήλωσε : ο σοβαρός της τραυματισμός  της Αλμπάνης Παναγιώτας και το χρονικό διάστημα  που μεσολάβησε μέχρι την διεξαγωγή των αγώνων είναι ένα στοιχειό που μας προβληματίζει αν και θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα της με το καλύτερο ανθρωπινός δυνατό τρόπο  ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί στο βαθμό που μπορούσε. Σε αυτούς τους τραυματισμούς πάντα υπάρχει μια επιφύλαξη και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα την ενοχλήσει μέσα στον αγώνα .Η αθλήτρια  είναι πραγματική  μαχήτρια και θεωρώ πως είναι παράδειγμα θέλησης και πειθαρχίας που μέσα από τις μαχητικές τέχνες  που καλλιέργησε  και θα καταφέρει παρόλο το πρόβλημα που αντιμετώπισε να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

  Θερμές ευχαριστίες για την συμπαράσταση αλλά και την αποκατάσταση της αθλήτριας θα ήθελα να δώσω στον Γιάννη Κωνσταντινίδη που με τις φυσιοθεραπείες βοήθησε να επανακάμψει .Καλή επιτυχία και με τις ευχές μας να πάνε όλα καλά !

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου