Saturday, 20 April, 2024

Απολογισμός Πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας στην Πάργα

Απολογισμός Πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας στην Πάργα
Αθλητές από την Καλαμάτα, την Πάτρα και την Κόνιτσα, την Αθήνα και τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη, το Κιλκίς και την Έδεσσα, την Κέρκυρα, τα Λεχαινά, τη Λαμία επισκέφθηκαν την Πάργα για να συμμετάσχουν στους αγώνες τοξοβολίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δέσκειου Γυμνασίου Πάργας, την Κυριακή 01-02-2015.

Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Όσοι επισκεφθήκαμε του γυμναστήριο του σχολείου, ανακαλύψαμε την γοητεία του αθλήματος, την τέχνη μέσα από την καλλιέργεια φυσικών δεξιοτήτων αλλά και τη φιλοσοφία του αγωνίσματος.

«Πρέπει να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας γιατί όντως θα πας εκεί που κοιτάζεις.» Για να επιτύχεις το στόχο στην τοξοβολία, όπως και στη ζωή, χρειάζεται να εκτιμάς και να υπολογίζεις τις συνθήκες που επικρατούν, να δρας με το σωστό τρόπο, να έχεις αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, προσοχή.

Ο αθλητής του Σπάρτακου Έδεσσας, Κίτσος Δημήτρης πήρε το χρυσό  στους εφήβους της Α΄ Εθνικής, για άλλη μια φορά προσθέτοντας στα μετάλλια του συλλόγου άλλο ένα. Άρα έχουμε 98 μετάλλια. Συγχαρητήρια και πάντα νίκες.

Στους αγώνες συμμετείχαν 86 αθλητές από 19 σωματεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου