Saturday, 20 April, 2024

Δεύτερος ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στο Διεθνές μήτινγκ taekwondo Ολυμπιακής πρόκρισης G1 «Αλεξάνδρεια» στους «παίδεσ-κορασίδες»

Δεύτερος ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στο Διεθνές μήτινγκ taekwondo Ολυμπιακής πρόκρισης G1 «Αλεξάνδρεια» στους «παίδεσ-κορασίδες»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2015, στο παλατάκι του ΠΑΟΚ, το διεθνές μήτινγκ Ολυμπιακής πρόκρισης G1 «Αλεξάνδρεια», με συμμετοχή 81 κρατών, 42 συλλόγων από την Ευρώπη και 70 από την Ελλάδα.

DSC06995
Περισσότεροι από 1000 αθλητές-τριες έδωσαν δυνατές μάχες και ιδιαίτερα στις κατηγορίες «ανδρών-γυναικών» όπου έπαιξαν Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, προσπαθώντας για μια θέση στο βάθρο και να κερδίσουν την βαθμολογία για την Ολυμπιάδα στην Βραζιλία.
Από τον Α.Σ. «Φίλιππο» Γιαννιτσών οι προπονητές, Γιάννης Γαβριηλίδης 6ο dan και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, έριξαν στη μάχη 19 αθλητές-τριες που κατάφεραν να κερδίσουν 5 μετάλλια από τα οποία 2 χρυσά και 3 χάλκινα και να φέρουν τον «Φίλιππο» Γιαννιτσών στην 2η θέση στην κατηγορία «παίδων- κορασίδων» και στην 5η θέση στο γενικό σύνολο.
Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι:
Χρυσά μετάλλια: 1)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 2)Πλαλής Στέργιος.
Χάλκινα μετάλλια: 1)Σεσέντος Βασίλειος, 2)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 3)Ντολεσίδης Θεοχάρης (εφήβων).
Οι υπόλοιποι αθλητές-τριες που αγωνίστηκαν πολύ καλά έχασαν από αθλητές που έφτασαν τελικό και κατέλαβαν πρώτες και δεύτερες θέσεις και είναι: 1)Τοψίνογλου Ηλίας, 2)Κουδέρης Πασχάλης 3)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα 4)Κατσιούδη Μάγδα, 5)Ιμβριώτης Γεώργιος, 6)Καράιτσης Χρήστος, 7)Καζαλτζής Αθανάσιος, 8)Δεληπαναγιώτης Γεώργιος, 9)Θεοδωρίδου Μαρία, 10)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 11)Βαβαδέρη Μαρία, 12)Μανωλέμης Αλέξανδρος, 13)Χατζηλιάδης Γεώργιος, 14)Μποζατζούδη Μάγδα.
Στην κατηγορία «παίδων-κορασίδων»
1η θέση Σερβία
2η θέση «Φίλιππος» Γιαννιτσών
3η θέση «Βοσνία Ερζεγοβίνη»
Ο προπονητής του Α.Σ. «Φίλιππος», μας είπε: «μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε τόσο υψηλό και δύσκολο επίπεδο. Δύο περιπτώσεις με διαιτητικά λάθη και ένας τραυματισμός μας στέρησαν και άλλα μετάλλια, όμως τα παιδιά αγωνίστηκαν άξια και όσοι έχασαν, έχασαν από αυτούς που πήραν και το χρυσό ή τη δεύτερη θέση. Κοιτάμε μπροστά για άλλους αγώνες και επιτυχίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου