Thursday, 25 April, 2024

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 του Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 του Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος Γιαννιτσών

Ο Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πραγματοποίησε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου την ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και υποδέχτηκε την νέα χρονιά με ευχές, χαμόγελα και πολλά δώρα!
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο των γραφείων του συλλόγου, εντός του Δημοτικού Σταδίου Γιαννιτσών, έδωσαν το «παρών» τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι αθλητές, αλλά και πολλοί γονείς, πρώην αθλητές και φίλοι του συλλόγου επιβεβαιώνοντας πως ο Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης όχι μόνο λόγω των αθλητικών διακρίσεων που σημειώνει αλλά και ως φορέας σταθερών αξιών που διέπουν τον τρόπο λειτουργίας του και που διαπαιδαγωγούν τα μέλη του από την ίδρυσή του (1990) έως και σήμερα.
Χαρακτηριστικές ήταν οι ευχές του Προέδρου κ. Τασόπουλου Περικλή ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία, απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου συμβουλεύοντάς τους να κάνουν τον στίβο τρόπο ζωής χωρίς φυσικά να παραμελήσουν τις μαθητικές τους επιδόσεις.
Στην ¨κοπή της πίτας¨ που ακολούθησε, ο σύλλογος πρωτοτύπησε καθώς αντί για πίτα, ο καθένας από τους παρευρισκόμενους επέλεξε το δικό του αριθμημένο cupcake (κεκάκι) και τα δώρα δόθηκαν κατόπιν κλήρωσης ως εξής:
Κληρώθηκαν δύο δώρα για κάθε ένα από τα τέσσερα προπονητικά τμήματα του συλλόγου (νήπια, παιδικό 1, παιδικό 2, αγωνιστικό), καθώς και ένα μεγαλύτερο δώρο που κληρώθηκε μεταξύ όλων. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς των δώρων:
– ΑΜΠΡΑΖΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
– HONDOS CENTER
– SANYO COM ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ INTERNET
– ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για τον πλούσιο μπουφέ!
Παράλληλα, μοιράστηκαν στους νέους αθλητές του Ο.Φ.Κ.Α τα αγωνιστικά μπλουζάκια του συλλόγου, καθώς και μεγεθυμένες αναμνηστικές ατομικές φωτογραφίες από τη φωτογράφιση του ημερολογίου 2015 για όλους!
Το Δ.Σ του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Το Δ.Σ του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

SAM_0625 SAM_0663 SAM_0664

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου