Thursday, 25 April, 2024

Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Πληθαίνουν οι εγγραφές, παράταση ως την Παρασκευή

Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»:  Πληθαίνουν οι εγγραφές, παράταση ως την Παρασκευή 

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στον οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Η προθεσμία των εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη (11/03), αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαρτίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στη μεγάλη γιορτή της 5ης Απριλίου, η οποία εκτός της ιστορικής Μαραθώνιας διαδρομής Πέλλα – Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει και τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Η Ο.Ε. ευχαριστεί όλους όσους με τη συμμετοχή τους θα τιμήσουν τη διοργάνωση και παράλληλα παρακαλεί τους δρομείς να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την εγγραφή τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν με τους εξής τρόπους: 

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alexanderthegreatmarathon.org, www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο 2310-200.361 (Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ) ή με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org, ή στο fax 2310-725.076, Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία: Κεντρικά Γραφεία Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, τηλ: 2310-200.360 Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Τμήμα Αθλητισμού, τηλ: 2310-725.775, 727.775.

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου