Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών συμμετείχε στην 2η διασυλλογική ημερίδα στίβου στο Παλαιοχώρι Ημαθίας

Ο ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών συμμετείχε στην 2η διασυλλογική ημερίδα στίβου στο Παλαιοχώρι Ημαθίας

  Ο ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πιστός στις παρουσίες του σε αθλητικές διοργανώσεις στίβου, συμμετείχε, όπως και πέρυσι, με επιτυχία στην 2η διασυλλογική ημερίδα στίβου στο Παλαιοχώρι Ημαθίας η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Αλεξάνδρειας και τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ την Κυριακή 29/3/2015.

  Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές ηλικίας 4 έως και 13 ετών  (μικρά νήπια έως και 1η Γυμνασίου) από 15 και πλέον συλλόγους στίβου των νομών Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους αγώνες συμμετείχαν 48 αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , γεγονός που τον  κατέταξε στην πρώτη θέση του πλήθους των συμμετοχών μεταξύ των φιλοξενούμενων συλλόγων.

  Οι επιδόσεις των νεαρών αθλητών του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ήταν αξιοσημείωτες με αποτέλεσμα το πλασάρισμα των περισσοτέρων στην  πρώτη τριάδα και εξάδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδάκια του νηπιακού μας τμήματος που έτρεξαν όλο χαρά στον πρώτο τους αγώνα! Όλοι οι αθλητές έδειξαν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή στους αγώνες και προσπάθησαν για το καλύτερο. ΜΠΡΑΒΟ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

  Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

  Ο ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ευχαριστεί ιδιαίτερα, εκτός των αθλητών και των προπονητών τους, τους γονείς των αθλητών μας που σταθερά αποδεικνύουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

SAM_1020 SAM_1001 SAM_1003 SAM_1007

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου