Thursday, 25 April, 2024

Στο κλιμάκιο taekwondo δεκαπέντε αθλητές-τριες του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών

Στο κλιμάκιο taekwondo δεκαπέντε αθλητές-τριες του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών

 Άρχισε η προετοιμασία στο κλιμάκιο taekwondo Βορείου Ελλάδος από 7 Φεβρουαρίου 2015 για τους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες «παίδων-κορασίδων», «εφήβων-νεανίδων» και «ανδρών-γυναικών».

Οι αθλητές-τριες που επρώτευσαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, σε πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και σε διεθνή μήτινγκ θα είναι η επίλεκτη ομάδα για το 2015 που θα αντιπροσωπεύει την Ένωση taekwondo Βορείου Ελλάδος σε όλα τα διεθνή τουρνουά.

Από τον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών 15 αθλητές-τριες είναι στην επίλεκτη ομάδα της ένωσης και είναι οι εξής: 1)Τσεκούρα Αμαλία, 2)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, 3)Κατσιούδη Μαγδαληνή 4)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 5)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 6)Μανωλέμη Ναταλία, 7)Ηλιοπούλου Ελένη, 8)Μπαρλάκα Άννα-Μαρία, 9)Ασταρτζή Μάρθα, 10)Ντολεσίδης Θεοχάρης, 11)Καζαλτζής Αθανάσιος, 12)Πλαλής Στέργιος, 13)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 14)Ιμβριώτης Γεώργιος, 15)Κουδέρης Πασχάλης.

Ο προπονητής του συλλόγου Γαβριηλίδης Ιωάννης 6ο dan μας είπε: «πέρυσι στο κλιμάκιο είχαμε 11 αθλητές-τριες, φέτος 15 και αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί θα είχαμε άλλους 5 σίγουρα. Παρόλα αυτά κάθε χρόνο έχουμε ανοδική πορεία τόσο σε διακρίσεις όσο και σε ποιότητα και ποσότητα αθλητών-τριων. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις – μετάλλια και επιτυχίες που θα συνεχίσουν να δίνουν στο «Φίλιππο» Γιαννιτσών την θέση του πρωταθλητή όπως γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου