Saturday, 20 April, 2024

Χάλκινο Πανελλήνιο μετάλλιο στην Έδεσσα από την Σιλουανή-Κόστιτς-Πασιαλή

ΧΑΛΚΙΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ από την Σιλουανή- Κόστιτς Πασιαλή

 Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας Κόστιτς –Πασιαλή Σιλουανή  κάνοντας την αγωνιστική υπέρβαση, κατάφερε να κατακτήσει την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες Τεχνικής κατάβασης αλπικού σκι που πραγματοποιήθηκαν στις 8-3-2015 στο Βίτσι της Καστοριάς, σε έναν αγώνα με  έντονο ανταγωνισμό,  υψηλό επίπεδο και θέαμα και ανταγωνιζόμενη  ισχυρές αθλήτριες  από όλη την Ελλάδα.Είναι το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο που εμπλουτίζει  τη συλλογή της αθλήτριάς μας αφού στον αγώνα 2ου Κυπέλλου στον Φτερόλακα Παρνασσού τον προηγούμενο μήνα, είχε σκαρφαλώσει άλλη μία φορά στο βάρθρο!!!!

 Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και οι αθλητές του Ομίλου μας Παπαναστασίου Σωκράτης, Ρυσάφη Αικατερίνη και Κοκονός Φίλιππος. Αν και οι μικρότεροι ηλικιακά της κατηγορίας τους, πήραν το πρώτο βάπτισμα  δυνατά και κατάφεραν να πλασαριστούν στην εικοσάδα, αποδεικνύοντας ότι ωριμάζοντας στο χώρο, μπορούν να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 Στους μικρούς παίδες στον αγώνα Βόρειας Περιφέρειας στη Βίγλα Φλωρίνας στις 14 και 15-03-2015, ο Γκιούσμης Παναγιώτης υπερέβαλε σε  πάθος και ζήλο και αν και μικρότερος στην κατηγορία του κατάφερε να κατακτήσει στο αγώνισμα Combine την 7η θέση στη συνολική κατάταξη και την 1η στην ηλικία του και στην Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση  την 10η θέση και  την 2η αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι έχει τεράστια   αποθέματα δυνατοτήτων για το μέλλον.

 Ο Όμιλος Χιονοδρόμων Έδεσσας συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους τους εύχεται καλή δύναμη και αναμένει πολλές νίκες και μετάλλια στο μέλλον.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου