Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αποτελέσματα Αγώνων βόλεϊ του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών (9-10/12/2017)

Δυστυχώς αυτήν την αγωνιστική τα τμήματα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών είχαν μόνο ήττες.
Ξεκινώντας με τις γυναίκες, οι οποίες έχασαν στη Νέα Βύσσα από την τοπική ομάδα με σκορ 3-0 (25-12, 25-22, 25-15). Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Β’ γύρου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Β1 όμιλος). Το επόμενο παιχνίδι θα είναι στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 16:00 με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης.
Το πρωτάθλημα των νεανίδων έφτασε στο τέλος του με ήττα από τους Πάνθηρες Κοζάνης στα Γιαννιτσά την Κυριακή με σκορ 0-3. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν ήδη πρωταθλητής νεανίδων, αγωνίστηκε χωρίς το βασικό σχήμα του, αφού στην πλειοψηφία του ήταν στον αγώνα των γυναικών στη Νέα Βύσσα. Επόμενο ραντεβού για τις νεάνιδες θα είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στο πρωτάθλημα των κορασίδων, στον Α’ όμιλο, ο Μέγας Αλέξανδρος 1 τέλειωσε τον πρώτο γύρο με ήττα από τον Αρχέλαο στην Κατερίνη με σκορ 3-2 στα σετ. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο παίζει εκτός έδρας με το Βαφύρα Δίου. Στο Β’ όμιλο, ο Μέγας Αλέξανδρος 2 έπαιξε την Τρίτη στα Γιαννιτσά για την πρώτη θέση του ομίλου με τον Αίαντα Κιλκίς. Εκεί συνάντησε και την πρώτη φετινή ήττα του με σκορ 1-3 στα σετ. Η 9η αγωνιστική με την Εδεσσαϊκή Γ.Ε. θα οριστεί πιθανόν μεσοβδόμαδα.
Ο αγώνας των παγκορασίδων στη Νάουσα με το Ζαφειράκη θα γίνει την Τετάρτη.

megasvolley.wordpress.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου