Saturday, 20 April, 2024

Αργυρό μετάλλιο ο Ιμβριώτης Γεώργιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo «νέων» κάτω των 21 ετών

Στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα taekwondo «νέων» που πραγματοποιήθηκε 7-8- Μαϊου 2016 στα Βασιλικά, ο αθλητής Ιμβριώτης Γεώργιος στην κατηγορία των -63kg έκανε την έκπληξη και μετά από 5 αγώνες κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο μικρός (16ετών) στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε αθλητές 3 και 4 χρόνια μεγαλύτερους και με περισσότερη εμπειρία και κατάφερε να βγάλει εκτός και φαβορί για τα μετάλλια.

 Στον τελικό έχασε στα σημεία με 3 πόντους διαφορά στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ισόπαλο.

Ο Ιμβριώτης Γεώργιος που είναι πρωταθλητής για το 2015 στην κατηγορία εφήβων και μέλος της εθνικής εφήβων, δείχνει μια σταθερή πορεία γεγονός που κάνει τους προπονητές του να πιστεύουν ότι και το μέλλον θα έχει διακρίσεις για τον Σύλλογο του τον «Φίλιππο» αλλά και για την πόλη μας.

Οι υπόλοιποι αθλητές-τριες που έπαιξαν, έχασαν στον πόντο μετά από 2 ή 3 αγώνες και είναι οι : Κατσιούδη Μάγδα, Κουδέρης Πασχάλης Ραφαήλ, Τοψίνογλου Ηλίας, Αξιωτίδης Αλέξανδρος, Πλαλή Μελαχροινή.

Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και ετοιμάζουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στο 2ο προκριματικό της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδας 21-22 Μαϊου 2016.

002

Αργυρό μετάλλιο ο Ιμβριώτης Γεώργιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo «νέων» κάτω των 21 ετών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου