Tuesday, 23 April, 2024

Διακρίσεις αθλητών ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διακρίσεις αθλητών ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 Το Δ.Σ.  του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ συγχαίρει τους αθλητές του Τσίτσο Δημήτρη, Ματζίρη Θανάση και Κρούσιαρλη Χρήστο για τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά τη συμμετοχή τους στους αγώνες συνθέτων (έξαθλο) παμπαίδων α’ μεταξύ συλλόγων των νομών Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας και Έβρου. Συγκεκριμένα, οι Τσίτσος Δημήτρης και Ματζίρης Θανάσης κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα σημειώνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο των έξι αγωνισμάτων, όχι μόνο στον συγκεκριμένο όμιλο αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής μας Κρούσιαρλης Χρήστος κατετάγη όγδοος πετυχαίνοντας τον αρχικό του στόχο δηλαδή ατομικά ρεκόρ σε συγκεκριμένα αγωνίσματα και πλασάρισμα στην οχτάδα του εξάθλου.

SAM_1147

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές κλήθηκαν να αγωνιστούν σε έξι αγωνίσματα σε διάστημα πέντε ωρών, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο τους και μεγάλωσε την επιτυχία τους. Τα αγωνίσματα του εξάθλου είναι: 100μ. με εμπόδια, Μήκος, Σφαιροβολία, Ύψος, Ακόντιο και 1000 μέτρα.

   Συγχαρητήρια ανήκουν και στον προπονητή κ. Τασόπουλο Σταύρο για τη σωστή προετοιμασία των αθλητών του.

  Ευχόμαστε στα παιδιά καλή συνέχεια με αποκορύφωμα το πανελλήνιο πρωτάθλημα της αγωνιστικής κατηγορίας τους στις 11 – 12 Ιουλίου 2015 που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά και σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των παιδιών μας από κοντά.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου