Thursday, 28 March, 2024

Επίδειξη καράτε του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Πετριάς ”ΠΕΛΛΑΙΟΣ” στην Επισκοπή Νάουσας

Επίδειξη καράτε του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Πετριάς ”ΠΕΛΛΑΙΟΣ” στην  Επισκοπή Νάουσας

Με επίδειξη καράτε συμμετείχε ο Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Πετριάς ”ΠΕΛΛΑΙΟΣ” στη γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στην πλατεία της Επισκοπής Νάουσας
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε «Πελλαίος» μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και τον Προπονητή Κίτσο Αντώνη για την επίδειξη που πραγματοποίησαν στη γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Επισκοπής Νάουσας. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό την επίδειξη καράτε από τους αθλητές του Α.Σ. «ΠΕΛΛΑΙΟΣ» ο οποίος έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο, με επιτυχίες σε επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Κίτσος Αντώνης: Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον δάσκαλό μου κ. Νικο Πανετσίδη (Εξεταστής ΕΛ.Ο.Κ., προπονητή του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε, Ευρωπαϊκό Διαιτητή και Αντιπρόεδρο Επιτροπή Διαιτησίας Ελλάδος), τον συνάδελφο κ. Ξανθόπουλο Χρήστο (προπονητή σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια και εθνικό Διαιτητή). Ευχαριστώ επίσης τους δύο μαυροζωνάδες του Πανημαθιακού συλλόγου, Βασίλη και Δημήτρη Τσιναφορνιώτη που συμμετείχαν στην επίδειξη, τους γονείς των αθλητών μου που μου εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους και είναι πάντα δίπλα μου, στα 5 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας, αλλά και τους αθλητές μου, που για άλλη μια φορά με έκαναν υπερήφανο. Ευχαριστώ επίσης το Γυμνάσιο Επισκοπής Νάουσας & τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πρόσκληση που μας έκαναν, να δείξουμε οι αθλητές μου κι εγώ προσωπικά, τι είναι το καράτε και τα οφέλη του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη, επιτυχίες στο έργο τους και καλό Καλοκαίρι!

01 1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου