Thursday, 28 March, 2024

Η Κατερίνα Θάνου και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στον Δρόμο Θυσίας 2015

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, θα είναι ανάμεσα στους εκπρόσωπους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Δρόμο Θυσίας 2015, ενώ ένας από τους καλύτερους Έλληνες Μαραθωνοδρόμους των τελευταίων ετών, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό θα τρέξει στον 4ο  PELLA HALF MARATHON. O Δημήτρης Θεοδωρακάκος έχει κερδίσει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δύο φορές το 2009 και 2011 και έχει ανεβεί στο βάθρο των νικητών άλλες έξι. Κατέχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών για Έλληνα αθλητή στην Κλασσική διαδρομή. Παράλληλα συμμετέχει σε αγώνες βουνού και θεωρείται ένας από τους καλύτερους δρομείς παγκοσμίως. Η καλύτερη επίδοση του στον Μαραθώνιο είναι το 2:19:17 (Amsterdam 2011) και η καλύτερη επίδοση  του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών  είναι το 2:21:44 (2010).

Υπενθυμίζεται πως η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει το Σάββατο 26/9 ώρες 5.30μμ- 9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών – πλατεία ΕΠΟΝ, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση  το πρωί της Κυριακής. Δρομείς και Εθελοντές παρακαλούνται να προσέλθουν ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν τα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Οι τυμπανιστές Κάρανος θα δώσουν την δική τους ξεχωριστή παράσταση στις 7μμ.

Για μία ακόμη χρονιά πολίτες, σύλλογοι, εκπαιδευτικά κέντρα και επιχειρήσεις, δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή και εντάσσονται στους  μηχανισμούς  υποστήριξης οι οποίοι δουλεύουν εντατικά ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες της διοργάνωσης. Μοτοσυκλετιστές από τον Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας , ποδηλάτες, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η ΛΕΦΕΔ Κρύας Βρύσης, το ΕΚΑΒ και το διαγνωστικό εργαστήριο ΄΄ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΄΄Γιαννιτσών, τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, ο ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος, ο ΑΟΠ Μίλωνας, η φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, το 1ο και  3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών καθώς και το Γυμνάσιο Πέλλας, η ALTERRA ΑΕ και οι Αφοί Γεωργαλά ΟΕ, είναι οι υποστηρικτές του Δρόμου Θυσίας 2015.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης

Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr

Η Κατερίνα Θάνου και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στον Δρόμο Θυσίας 2015

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου