Friday, 19 April, 2024

Θετικό τεστ για τους μικρούς αθλητές-τριες στο  Διασυλλογικό πρωτάθλημα  taekwondo στην Χρυσούπολη.

Στις 8 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διασυλλογικό πρωτάθλημα  taekwondo «παμπαίδων-παγκορασίδων» στις ηλικίες 2010-2009-2008-2007 και 2006 στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Περισσότεροι από 600 αθλητές-τριες αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες και οι μικροί του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών κέρδισαν μετάλλια και εντυπώσεις.

Οι προπονητές του συλλόγου, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, έριξαν στην μάχη 26 αθλητές που είναι οι εξής: Χατζόπουλος Στέφανος, Γαβριηλίδου Νικολέτα, Ράπτης Κωνσταντίνος, Ράπτης Στέργιος, Σπυρίδης Ανέστης, Ασκητίδου Αντιγόνη, Αμιτζόγλου Χαράλαμπος, Πηνειός Παναγιώτης, Παναγιωτίδης Δημήτριος, Καρυπίδης Ιωάννης, Κουδέρης Νικόλαος, Σπυρίδης Ναπολέων, Ιακωβίδης Παναγιώτης, Αμπαρτζουμιάν Δημήτριος, Λεπτοκαρύδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Αξιωτίδης Βασίλειος, Γιαννακίδης Λεόντιος, Τσόμπη Χριστίνα, Παναγιωτίδου Ειρήνη, Παναγιωτίδου Έλσα, Μαλογιάννης Δημήτριος, Λίνας Αντώνιος, Πουρσανίδης Αχιλλέας, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Σωτηριάδου Μαρίνα.

Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών δήλωσαν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική ετοιμότητα των μικρών αθλητών και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα τονίζοντας ότι από αυτά τα παιδιά πολλοί θα είναι οι μελλοντικοί πρωταθλητές-τριες που θα φέρουν διακρίσεις και μετάλλια στην πόλη μα και στην Ελλάδα.

DSCI1040 DSCI1045 Untitled-1

Θετικό τεστ για τους μικρούς αθλητές-τριες στο  Διασυλλογικό πρωτάθλημα  taekwondo στην Χρυσούπολη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου