Thursday, 25 April, 2024

Με τρεις νίκες ξεκίνησε την χρονιά το βόλεϊ του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Με τρεις νίκες ξεκίνησε την χρονιά το βόλεϊ του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2016 για τα τμήματα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Στους τρεις αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πέτυχε αντίστοιχα τρεις νίκες!

Το Σάββατο οι κορασίδες έπαιξαν στα Γιαννιτσά με αντίπαλο τον Αίαντα Κρύας Βρύσης, τον οποίο και κέρδισαν με σκορ 3-0 στα σετ. Στο Β’ όμιλο, όπου και αγωνίζονται οι κορασίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, απομένει ακόμα μία αγωνιστική έως ότου ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων.

Το πρωί της Κυριακής διεξήχθη το τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Ο τυπικά γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε του συμπολίτη Μίλωνα με σκορ 3-0 στα σετ και παρέμεινε αήττητος.

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ήταν αυτό της γυναικείας ομάδας, επίσης στα Γιαννιτσά. Η ομάδα μάζεψε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές, αφού κέρδισε τη Νίκη Αιγινίου με σκορ 3-1 στα σετ. Η σύνθεση της ομάδας: προπονητής: Κώστας Τζούρος, αθλήτριες: #1 Νατάσα Δόσπρα, #5 Κατερίνα Καβάλη(λ), #7 Γεύση Τόζογλου, #8 Δέσποινα Μακρίδου, #10 Ειρήνη Ιωσηφίδου, #11 Σοφία Παπαδοπούλου, #12 Ειρήνη Αλατζίδου, #13 Χριστιάνα Μάτση, #14 Όλγα Βαλσάμη, #15 Κική Καραφωτάκη, #16 Κατερίνα Μακρίδου, #17 Στεφανία Σεμερτζή(λ), #18 Βαρβάρα Μουγτουσίδου, #19 Γιώτα Βούτου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου