Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προετοιμασία taekwondo του Α.Σ. Φίλιππος στο Καϊμάκτσαλαν

Από 21 έως 29 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας taekwondo του Α. Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών, στο Καϊμάκτσαλαν, στο παραδοσιακό χωριό Άγιο Αθανάσιο, με συμμετοχή των Συλλόγων Α.Σ. «Άλμπατρος» Μενεμένης, Α.Σ. «Φλόγα» Πολίχνης, Α.Σ. «Ήφαιστος» Θεσσαλονίκης, Α.Σ. «Νεαπόλεως» Θεσσαλονίκης και Α.Σ. «Φωτιά» Αγ. Δημητρίου Αττικής.

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που ακολούθησαν 70 περίπου αθλητές-τριες περιελάμβανε πολύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δύναμης, τεχνικής και taekwondo με αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες καθώς και εκμάθηση των νέων κανονισμών.

Οι προπονητές που ανέλαβαν την προπόνηση ήταν: η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4οDan, η Παπαϊωάννου Άννα Γεν. Γραμματέας της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδος 5οDan, η Γεύση Ορφανίδου προπονήτρια κλιμακίου 5οDan, ο Λάκης Καπιτανίδης 5οDan, η Ευαγγελία Βαγγέλογλου 4οDan, και ο Γαβριηλίδης Ιωάννης 7ο Dan.

Οι αθλητές-τριες του Α. Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών που παρακολούθησαν την προετοιμασία ήταν: 1)Καράιτσης Χρήστος, 2)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 3)Πλαλής Στέργιος, 4)Δεληπαναγιώτης Γεώργιος, 5)Καζαλτζής Αθανάσιος, 6)Πολυχρονιάδης Φίλιππος, 7)Χατζόπουλος Κωνσταντίνος, 8)Μαλογιάννης Δημήτριος, 9)Χατζηλιάδης Γεώργιος, 10)Προύμας Ιωάννης, 11)Ιμβριώτης Γεώργιος, 12) Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 13)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 14)Βοϊτσίδου Ελένη, 15)Ηλιοπούλου Ελένη, 16)Πλαλή Μελαχροινή.

Οι προπονητές του Α. Σ. «Φίλιππος» Γαβριηλίδης Ιωάννης 7ο Dan και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4οDan, μεταξύ άλλων μας είπαν: « η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και είχε θετικά συμπεράσματα σχετικά με τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση των αθλητών μας. Στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που θα συνεχιστεί στα Γιαννιτσά τις επόμενες 20 μέρες θα είναι πανέτοιμοι οι αθλητές- τριες για τους αγώνες που θα δώσουν και ιδιαίτερα για τον Ιμβριώτη Γεώργιο που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «Εφήβων-Νεανίδων» 21-25 Οκτωβρίου 2015 στη Ρίγα της Λετονίας».

DSCI1000 DSCI0994

Προετοιμασία taekwondo του Α.Σ. Φίλιππος στο Καϊμάκτσαλαν

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου