Thursday, 28 March, 2024

Στη Βουλγαρία ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών για το διεθνές ανοιχτό τουρνουα taekwondo «Hereya Open»

Στις 12-13 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 6ο international taekwondo tournament «hereya open» με συμμετοχή συλλόγων, επίλεκτων και εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 1300 αθλητές-τριες θα δώσουν το παρόν από την Ευρώπη και από τον κόσμο μια και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου.

Ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών θα πάρει μέρος με 14 αθλητές-τριες και όπως τα τελευταία  χρόνια κατέλαβε την 3η θέση στην κατάταξη 2 φορές και 2 φορές την 2η στις κατηγορίες «παίδων-κορασίδων» και «εφήβων-νεανίδων» έτσι και φέτος πιστεύουν οι προπονητές σε μια θέση στην τριάδα.

Οι προπονητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, επέλεξαν τους κάτωθι αθλητές-τριες:

1)Μαλογιάννης Δημήτριος, 2)Σωτηριάδου Μαρίνα, 3)Δίγκας Χαράλαμπος, 4)Καράιτσης Χρήστος, 5)Κατσιούδη Μαγδαληνή, 6)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 7)Χατζηλιάδης Γιώργος, 8)Καζαλτζής Αθανάσιος, 9)Πλαλής Στέργιος, 10)Ιμβριώτης Γεώργιος, 11)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 12)Χατζηκόιτσης Γεώργιος, 13)Τοψίνογλου Ηλίας, 14)Κουδέρης Πασχάλης.

DSCI7975

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου