Friday, 29 March, 2024

1 Χάλκινο μετάλλιο ο Ν.Ο.Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2015

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκεστο Μαυροχώρι Καστοριάς η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2015, με διοργανωτή τον Ν.Ο.Μαυροχωρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, 220 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12-14 ετών από 19 Ομίλους από όλη τη χώρα αγωνίστηκαν με στόχο τη διάκριση, πιστοποιώντας παράλληλα ότι το άθλημα της κωπηλασίας έχει πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.  Συνεπής στο ραντεβού αυτό και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, ο οποίος συμμετείχε με επτά αθλητές και αθλήτριες σε έξι πληρώματα, κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο και πετυχαίνοντας πολύ καλά πλασαρίσματα για όλα σχεδόν τα πληρώματά του, σε αγωνίσματα με πολλές συμμετοχές και έντονο συναγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα τα πληρώματα που πήραν μέρος και τα αποτελέσματά τους ήταν τα εξής:

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Σκιφ κορασίδων (2003) με την Βαγγελιώ Φράγκου

5η θέση στο σκιφ παίδων (2001-2002) με τον Σιδέρη Γκιζτιμούδη

7η θέση στο σκιφ παίδων (2003) με τον Θάνο Σαββίδη

8η θέση στο σκιφ κορασίδων (2001-2002) με την Αιμιλία Χαντζή

Συμμετείχαν ακόμη η Χριστίνα Πατσιά στο σκιφ κορασίδων (2001-2002) και οι Βαγγέλης Αρπατσίκηςκαι Ορέστης Πάνο στο διπλό σκιφ παίδων (2001-2002) οι οποίοι, λόγω έλλειψης εμπειρίας, δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει την προπονήτρια Χριστίνα Πασχαλούδη και όλους τους αθλητές, για την πολύ καλή παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον διοργανωτή Όμιλο του Μαυροχωρίου για την άψογη διοργάνωση.

Συμμετοχή αθλήτριας του Ν.Ο.Γιαννιτσών στις προκρίσεις για το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Το Σαββάτο, 29 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά ο ετήσιος αγώνας επιλογής αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που φέτος θα γίνει στο Ιάσιο της Ρουμανίας.

Στη διαδικασία αυτή ο Ν.Ο.Γ εκπροσωπήθηκε με την Μαρία Σταμπόλκου η οποία αγωνίστηκε μαζί με την αθλήτρια του Κωπηλατικού Ομίλου Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου και, έχοντας να αντιμετωπίσουν πολύ πιο έμπειρα πληρώματα, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Οι δυο αθλήτριες κατέλαβαν την 4η θέση στο διπλό σκιφ, ενώ στο σκιφ η Σταμπόλκου ήταν 5η και η Μιχαλοπούλου 6η.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τις δύο αθλήτριες για την αγωνιστικότητά τους καθώς και τις προπονήτριές τους Χριστίνα Πασχαλούδη και Εύη Λάιλ που επί ένα μήνα τις προετοίμαζαν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΓ στον Λουδία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου