Friday, 29 March, 2024

3 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Μαυροχωρίου

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Μαυροχωρίου, στο Μαυροχώρι της Καστοριάς. Στους αγώνες, που ήταν προς τιμήν των απόδημων Μαυροβίνων, πήραν μέρος 12 Ναυτικοί όμιλοι από Γιαννιτσά (ΝΟΓ), Πειραιά (Ο.Ε.), Κατερίνη (ΝΟΚΑΤ), Θεσσαλονίκη (ΝΟΘ, ΝΑΟΚΘ, ΟΦΘ), Καστοριά (ΝΟΜ, ΝΟΚ), Κέρκυρα (ΝΑΟΚ), Ηγουμενίτσα (Δ.Ν.Ο.Η.), Κοζάνη (ΝΟΚοζ), Σέρρες (ΝΑΠΕΣΠ), με 194 πληρώματα και περισσότερους από 400 αθλητές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 14 πληρώματα που στελεχωθήκαν από 12 αθλητές, πολλοί εκ των οποίων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, και σχεδόν όλοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας κάποιο μετάλλιο. Η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια

Βασίλης Τσαλικίδης σκιφ εφήβων

Παναγιώτης Κοσμίδης σκιφ παίδων

Λάζαρος Φράγκος σκιφ προαγωνιστικής κατηγορίας

Ασημένια μετάλλια

Άννα Μιχάλογλου, Αιμιλία Χαντζή διπλό σκιφ κορασίδων.

Γιάννης Παπαχρηστούδης σκιφ παίδων.

Στρατής Παπαδημητρίου σκιφ παίδων αρχ.

Ιορδάνης Ντα Κόστα Νόβο σκιφ προαγωνιστικής κατηγορίας

Χάλκινα μετάλλια

Αιμιλία Χαντζή σκιφ κορασίδων

Παναγιώτης Πολατσίδης, Σπύρος Μυλωνάς διπλού σκιφ παίδων αρχ

4η θέση σκιφ κορασίδων αρχ Βαγγελιώ Φράγκου.

5η θέση σκιφ κορασίδων Άννα Μιχάλογλου

6η θέση σκιφ εφήβων Δημήτρης Γρηγοριάδης

Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο Γ. Γραμματέας κ. Γιώργος Μαξούρης, η έφορος Καγιάκ και Επικοινωνίας κα. Τσαλικίδου Φωτεινή και φυσικά ο προπονητής  κ. Σπύρος Ασπρογέρακας με τον βοηθό του Άλκη Κεσίδη. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη πολλοί από τους αθλητές του Ομίλου που για διάφορους λόγους δεν πήραν μέρος σ΄αυτούς και, μαζί με αρκετούς γονείς, στήριζαν τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ν.Ο.Μαυροχωρίου για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

ΜιχάλογλουΧαντζή Χαντζή

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

3 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Μαυροχωρίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου