Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

7ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Αρσενίου  – Σκύδρας 

Στη φάση της προθέρμανσης βρίσκεται ο 7ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.
Διεξάγεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου παρόντος χρόνου, με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00΄ και  συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και το Δήμο Σκύδρας.

Περιλαμβάνει δε, τα εξής:

1)Αγώνας Δρόμου και Βάδην 8 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία το Αρσένι( εκκλησία Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου) και μέσω Πετριάς τερματισμός στη Σκύδρα ( πλατεία Ελευθερίας/ Σιδηροδρομικού Σταθμού). Η μετάβαση των αθλητών από τη Σκύδρα στην αφετηρία του Αρσενίου θα γίνει με λεωφορείο που θ΄αναχωρήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 10:00΄.

2)ΑγώναςΔρόμου 15 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία και τερματισμός (μέσω Αρσενίου) η πλατεία Ελευθερίας Σκύδρας.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες τρεξίματος  έχουν όλοι οι αθλητές που είναι υγιείς. Θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.

Για τη συμμετοχή απαιτείται  η κατάθεση αντίστοιχης δήλωσης. Θα συνοδεύεται δε, με την καταβολή του συμβολικού ποσού των 5€ ή 3€ (όσοι είναι 18 ετών και κάτω) προκειμένου να καλυφθεί μέρος των οργανωτικών δαπανών (μετάλλια, έπαινοι, αφίσες, πανό κ.α.).

H προθεσμία λήγει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή – συμπλήρωση δηλώσεων συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται και ν΄αναζητούν στην ιστοσελίδa  του Α.Σ. Σκυδραϊκός, του RunningNews.gr, στο Δημαρχείο Σκύδρας, αρμόδιος Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802, στο κατάστημα  της Ευγενίας Γεωργιάδου (Σκύδρα, παιδικά υποδήματα, τηλ.2381082062), του Βασίλη Τουμανίδη (Σκύδρα, ανθοπωλείο, τηλ. 2381089114), του Παύλου Αμανατίδη (Αρσένι, καφετερία, τηλ. 6946580297). Συντονιστής είναι ο Αλέξανδρος Συκοβάρας 6932722034.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Καλοδεχούμενο φυσικά όπως πάντα και το φίλαθλο κοινό για τα εμψυχωτικά χειροκροτήματα και τις επευφημίες.

7ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Αρσενίου  – Σκύδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου