Friday, 19 April, 2024

Όλγα Βεργίδου: “Μπορούμε να γράψουμε ιστορία με την Εθνική βόλεϊ”

H Όλγα Βεργίδου είναι στο γκρουπ των αθλητριών της Εθνικής γυναικών που προπονούνται στο Βόλο για τα προκριματικά του Ευρωβόλει, έλαμψε στο δεύτερο νικηφόρο φιλικό με τη Ρουμανία

(10 πόντοι ,5/7 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ) και μαζί με τη Στέλλα Χριστοδούλου αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο πασαδόρων.
Τα συμπεράσματα της «είχαμε πολύ καλή εικόνα και στα τρία παιχνίδια. Δείξαμε ετοιμότητα, ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, υπήρχε διάθεση και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»
Για τη διαμονή τους στο Βόλο «είναι πολύ ωραία, μένουμε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο».
Κυριότερος αντίπαλος της Εθνικής για την πρόκριση «Δεν κάναμε ακόμη ανάλυση των αντιπάλων μας. Πιστεύω ότι είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στο Ευρωβόλει μετά από 18 χρόνια(τελευταία εμφάνιση στη Βάρνα το 2001) και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που θα γράψει ιστορία. Κυριότερος αντίπαλος μας πιστεύω ότι θα είναι το Μαυροβούνιο»
Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος μετανάστευσε πέρυσι στο εξωτερικό και στην φινλανδική OrPo, όπου «είχα νέες παραστάσεις, είδα καινούργια πράγματα, διαφορετική νοοτροπία παραγόντων και αθλητριών. Μου άρεσε πάρα πολύ».
Παρόλα αυτά επέστρεψε στην Ελλάδα «Δέχθηκα μια πολύ καλή πρόταση από τη Νάξο και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο Πανναξιακός έχει υψηλούς στόχους και θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια. Πρώτο μέλημα μας είναι η είσοδος στην τετράδα»
Πήγε στον μεγάλο αντίπαλο του ΑΟΘήρας «Τρια χρόνια ήταν αξέχαστα στη Σαντορίνη. Έχω συνηθίσει τη ζωή στα νησιά και δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Η ζωή τα έφερε να πάω στη Νάξο, είμαι επαγγελματίας και θα προσθέσω ακόμη ένα κρίκο στην καριέρα μου»
Το πρόγραμμα των προκριματικών
1η αγωνιστική – 15 Αυγούστου 2018
16.00: Ουκρανία – Νορβηγία
20.00: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
2η αγωνιστική – 18 Αυγούστου 2018
18.00: Μαυροβούνιο – Ουκρανία
16.00: Νορβηγία – Ελλάδα
3η αγωνιστική – 22 Αυγούστου 2018
17.00: Ουκρανία – Ελλάδα
21.15: Μαυροβούνιο – Νορβηγία
4η αγωνιστική – 25 Αυγούστου 2018
19.00: Νορβηγία – Μαυροβούνιο
20.30: Ελλάδα – Ουκρανία
5η αγωνιστική – 5 ή 6 Ιανουαρίου 2019
Ουκρανία – Μαυροβούνιο
Ελλάδα – Νορβηγία
6η αγωνιστική – 9 Ιανουαρίου 2019
Νορβηγία – Ουκρανία
Μαυροβούνιο – Ελλάδα
fosonline

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου