Thursday, 28 March, 2024

Όλοι οι παίκτες της Δόξας Μελισσίου στη διάθεση του Μακρίδη!

«Χαράς ευαγγέλια» για τον προπονητή των Μαυραετών Λάζαρο Μακρίδη, επιτέλους για πρώτη φορά φέτος είναι στη διάθεση του όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού επιστρέφουν οι Κηλίκης (τραυματίας)

Σιδηρόπουλος, (έχει εκτίσει την ποινή του), αλλά και Χ. Τσάλμας και Π. Μιχαηλίδης. Έτσι στις προπονήσεις συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, λύνοντας τα χέρια του νέου Κόουτς των δευτεραθλητών, που με την παρουσία του μετρούν δυο νίκες σε ντέρμπυ με το ίδιο σκορ (2-0) με Μάνδαλο και Νησί και με την ψυχολογία ανεβασμένη.
Στόχος των Μαυραετών είναι να συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ώστε να κερδίσουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών και το τέλος του πρώτου γύρου να τους βρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Μάλιστα, η διοίκηση του Κ. Φάβα είναι πολύ κοντά στους παίκτες και έχει άριστη συνεργασία με τον προπονητή, στηρίζοντας με κάθε τρόπο, δημιουργώντας ένα πολύ θετικό οικογενειακό κλίμα, που σίγουρα θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της Δόξας Μελισσίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου