Tuesday, 2 March, 2021

TIPS από την ‘Ελλη

TIPS από την ‘Ελλη
Υλικά
200 γρ.τυρί φέτα
1 πιπεριά καυτερή ή 1 πράσινη αν δεν θέλετε να καίει
4 ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
40 ml ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
200 γρ. παξιμάδια
120 γρ. λιαστή ντομάτα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάμε σε κομματάκια την φέτα. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και τις ελιές ψιλοκομμένα, την ρίγανη, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά.
Στο μούλτι βάζουμε τα παξιμάδια, την λιαστή ντομάτα και τα χτυπάμε ώστε να ενωθούν. (Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο).
Βάζουμε το μείγμα του μούλτι σε στρογγυλό τσέρκι και το πατάμε λίγο. Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα της φέτας, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου