Saturday, 6 July, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έδεσσα: «Βιβλική» καταστροφή από την χαλαζόπτωση. «Θα πεινάσουμε» λένε οι αγρότες

Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και κτήματα προκάλεσε η χαλαζόπτωση που έπληξε την Έδεσσα το απόγευμα της Τρίτης (2/7).
Μάλιστα, μιλώντας στην Karfitsa, αγρότες του Δήμου Έδεσσας χαρακτηρίζουν την καταστροφή «βιβλική», με τις εικόνες από τις καλλιέργειες να σοκάρουν καθώς οι καλλιέργειες έχουν υπέστη τεράστιες καταστροφές. Το χαλάζι έπληξε όλον δήμο Έδεσσας με την λεκάνη της Βεγορίτιδας αύτη την στιγμή να πενθεί τις καλλιέργειες του σε μια περίοδο πολύ σημαντική για όλους τους αγρότες.

Η κακοκαιρία κατέστρεψε μήλα, ροδάκινα και κεράσια σε Άρνισσα, Παναγίτσα, Ζέρβη, Άγιο Αθανάσιο, Ξανθόγια και Παναγίτσα, με τους αγρότες να είναι στα «κάγκελα» διότι όπως λένε είναι σαν να ανέβηκαν και να έφαγαν ποντίκια τις καλλιέργειες τους… δείτε εδώ

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής, τον οποίο ενημέρωσε για τις τεράστιες ζημιές από το χαλάζι… “Ορίσαμε επίσκεψη του Προέδρου στην Πέλλα και σύσκεψη στις 19/7/2024 στις 11πμ στο Διοικητήριο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.