Sunday, 19 May, 2024

«Έκανε σeξ με άνδρες και…»: Επίθεση στον Ομπάμα από πρώην άνκορμαν του Fox News

Ο άλλοτε άνκορμαν του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, εξαπέλυσε «μύδρους» κατά του Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας

ότι «κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άνδρες», αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν το ανέφεραν πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News επανέλαβε την κατηγορία του Λάρρι Σινκλέρ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα αγόρασε και κάπνισε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999.

Ο ισχυρισμός αυτός, ο οποίος προέκυψε ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα ετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε συλλήβδην ως απόπειρα να «εξαπολυθεί λάσπη» κατά του τότε υποψηφίου των Δημοκρατικών και μελλοντικού Αμερικανού προέδρου. Ο Κάρλσον, όμως, επανέφερε αυτή τη συζήτηση, καθώς ισχυρίστηκε την Τετάρτη πως ήταν «πραγματικά σαφές» ότι ο Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλική σχέση. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν δημοσίευσαν την ιστορία επειδή η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα απείλησε να αρνηθεί την πρόσβαση των ΜΜΕ στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

«Το 2008 έγινε σαφές ότι ο Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ»

Ο 54χρονος Κάρλσον, μιλώντας στη δημοφιλή εκπομπή Adam Carolla Show, είπε: «Το 2008, έγινε πραγματικά σαφές ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ».

Ένας τύπος εμφανίστηκε, ο Larry Sinclair, και είπε «θα υπογράψω μια ένορκη βεβαίωση» και το έκανε «θα κάνω ανιχνευτή ψεύδους» και το έκανε», πρόσθεσε. «Κάπνιζα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του, αυτό ήταν προφανώς αλήθεια».

Κάρλσον: «Τα ΜΜΕ δεν το ανέφεραν λόγω απειλών από τους επιτελείς της καμπάνιας του Ομπάμα»

Ο Κάρλσον αναφερόταν στους ισχυρισμούς που έκανε ο καταδικασμένος για κακούργημα Sinclair στο National Press Club το 2008, ενώ ο Ομπάμα ήταν υποψήφιος για την προεδρία.

Είπε ότι κανείς δεν το ανέφερε λόγω απειλών από την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα. «Κανείς δεν το ανέφερε, όχι επειδή ήταν ευαίσθητος με το σεξ ή τα ναρκωτικά, αλλά επειδή η εκστρατεία του Ομπάμα είπε ότι όποιος αναφέρει κάτι τέτοιο δεν θα έχει πρόσβαση στην εκστρατεία του Ομπάμα», είπε. «Έτσι, δεν το ανέφεραν». «Η ποσότητα των ψεμάτων στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό ήταν απίστευτη. «Αυτό συμβαίνει συνεχώς σε όλες τις βαθμίδες της κυβέρνησης», ανέφερε σχετικά ο συχνά «εμπρηστικός» σε τέτοια ζητήματα Τάκερ Κάρλσον, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ποιος είναι ο Σινκλέρ που κατηγορεί τον Ομπάμα -Η φυλακή και η υποψηφιότητα για δημαρχία

Ο Σινκλέρ, ο οποίος έχει περάσει χρόνο στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή σε διάφορες Πολιτείες, ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόρασε και κάπνισε κοκαΐνη πριν κάνει σεξ μαζί του. Προέβη, επίσης, σε έναν άλλον ισχυρισμό, ότι ο πρώην πρόεδρος είχε έναν άλλον άνδρα εραστή και ότι συνδέεται με τον θάνατό του. Τα παραπάνω περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Σινκλέρ που εξέδωσε ο ίδιος το 2009, με τίτλο «Barack Obama & Larry Sinclair: Κοκαΐνη, σεξ, ψέματα και φόνος»;

Ο Σινκλέρ, μάλιστα, διεκδίκησε τη δημαρχία της πόλης Κόκοα της Φλόριντα το 2018.

Υπερασπίστηκε και πάλι τους ισχυρισμούς του κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης εκστρατείας του και δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του και δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα είπα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου».

Ο Κάρλσον επεσήμανε, επίσης, μια επιστολή που έστειλε ο 21χρονος τότε Ομπάμα, το 1982, στην πρώην κοπέλα του, Άλεξ Μακνίαρ, με την οποία ήταν και συμφοιτητές και στην οποία περιέγραφε λεπτομερώς τη φαντασίωσή του για γκέι σεξ.

Η πρώην κοπέλα του Ομπάμα, Άλεξ Μακνίαρ

«Ο Μπαράκ Ομπάμα το είπε ο ίδιος σε μια επιστολή προς τη φίλη του. Αυτό είναι δουλειά του Μπαράκ Ομπάμα. Δεν του επιτίθεμαι επειδή του αρέσουν οι μάγκες», είπε ο πρώην παρουσιαστής του Fox News. Σε αυτή την επιστολή, τμήμα της οποίας περιήλθε στην κατοχή της New York Post, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμβάθυνε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και εξομολογήθηκε ότι «του αρέσει να κάνει έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία» του, σύμφωνα με τμήμα της επιστολής το οποίο περιήλθε στην κατοχή της New York Post.

Ο Ομπάμα περιέγραψε την ομοφυλοφιλία ως έναν τρόπο για να αποστασιοποιηθεί από το παρόν και ενδεχομένως να αποφύγει τους επαναλαμβανόμενους θεατρινισμούς της γήινης ύπαρξης.

«Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω πως πρόκειται για μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνίζεται η ατελείωτη φάρσα της γήινης ζωής».

Ποιος είναι ο Τάκερ Κάρλσον -Το Fox News και η εμπλοκή του στην υπόθεση για διασπορά fake news με σκοπό τη νοθεία στις εκλογές του 2020. Ο Τάκερ Κάρλσον ήταν επί χρόνια παρουσιαστής της prime-time εκπομπής του υπερσυντηρητικού δικτύου Fox News, έχοντας μάλιστα εκπομπή που έφερε το όνομά του (Tucker Carlson Tonight) και ήταν ένα πρόσωπο-κλειδί για την πλατφόρμα, που «φτάνει» σε 200.000.000 ανθρώπους κάθε μήνα, όπως αναφέρουν τα σχετικά στοιχεία. Στα τέλη Απριλίου, όμως, απομακρύνθηκε από τον όμιλο, στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης στην άλλη όχθη του Ατλαντικού «Fox News vs Dominion».

Ειδικότερα, ο Κάρλσον ήταν ανάμεσα σε όσους είχαν κληθεί να καταθέσουν εκ μέρους του συντηρητικού δικτύου στην πολύκροτη δίκη στο Ντελαγουέαρ με την εταιρεία που παρέχει μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Dominion (του Ελληνοκαναδού Τζον Πούλος), επί τη βάσει της κατηγορίας για διασπορά ψευδών ειδήσεων για νοθεία στις εκλογές του 2020, στις οποίες ο Τζο Μπάιντεν επικράτησε του Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη δεν διεξήχθη, με τον συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο πλευρές να επιτυγχάνεται την ύστατη ώρα και το Fox News να υποχρεώνεται να καταβάλει εν είδει συμβιβασμού το ποσό-μαμούθ των 787,5 εκατ. δολαρίων. Η Dominion, τα μηχανήματα της οποίας λειτουργούσαν σε 28 Πολιτείες των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020, ήταν το μαύρο πρόβατο του Τραμπ, ο οποίος την κατηγορούσε για καιρό, αν και χωρίς αποδείξεις, ότι παραποίησε ψήφους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου